LIVE BELGIË-ARGENTINIË. Red Lions meteen op achterstand, Argentijnen treffen raak na een strafcorner

Argentinië is de laatste tegenstander van onze Belgische hockeymannen in de groepsfase. Met een 12 op 12 zijn de Red Lions uitstekend op dreef. Dankzij de zege van India tegen Australië eerder vandaag zijn de Belgen ook al zeker van groepswinst. Behouden ze tegen de Argentijnen hun foutloos rapport? 

Meer krantenkoppen in België

Grootste vrouwelijke techno-dj’s Charlotte de Witte en Amelie Lens bundelen krachten: “Verrassing wordt donderdag onthuld”

Al weken lang maken Charlotte de Witte (32) en Amelie Lens (34), hun fans nieuwsgierig met hints over een geheimzinnige samenwerking. Dat de twee grootste vrouwelijke techno-dj’s hun krachten hebben gebundeld, staat inmiddels vast. Maar wat ze precies gaan doen? Dat verklappen Amelie en Charlotte donderdag om 16 uur op hun socialemediakanalen.

Lees meer »

Paus begint aan lange reis door Zuidoost-Azië

Paus Franciscus begint aan zijn ambitieuze reis door Zuidoost-Azië. Het belooft een beproeving te worden voor de fragiele gezondheid van de 87-jarige paus. Het is de langste en verste tocht in zijn tijd als paus en bovendien pas de eerste keer in 2024 dat hij Italië en Vaticaanstad verlaat.

Lees meer »

“Hij is geen type waar ik op zou vallen”: emotionele Karlien niet meteen overdonderd door echtgenoot in ‘Blind getrouwd’

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas zorgde niet meteen voor een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »

“Verdomme, ik doe het”: Jennifer Lopez draagt gewaagde outfit naar première van film van ex-man Ben Affleck

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

Hoe slechte akoestiek een gezellig avondje uit kan verpesten 

Samen op restaurant gaan, kan heel gezellig zijn. Tot je binnenkomt en het geluid van de zaal je om de oren slaat. Dat is de ergernis van Xavier Taveirne in de podcast ‘Mens erger je niet’ van het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2. "Dat is vaak in de hippe, duurdere tenten omdat die plafonds hebben van 47 meter hoog en vergeten

Lees meer »

OverKop-huis geopend in Diksmuide: “Veilige plek waar jongeren luisterend oor vinden”

Op woensdag 4 september opende OverKop Diksmuide voor het eerst de deuren. Het OverKop-huis, dat in de voormalige jeugddienst zit in de Koning Albertstraat 24, wordt een veilige plek voor jongeren waar ze aan activiteiten kunnen deelnemen, een luisterend oor vinden en een beroep kunnen doen op professionele hulp als ze zich niet ok voelen.
The post OverKop-huis geopend

Lees meer »

“Extreem gevaarlijke drug” nitazenen opgedoken in Nederland

In Nederland zijn nitazenen opgedoken, een synthetische heroïnevervanger. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verslavingsinstituut Trimbos trekt aan de alarmbel omdat deze drug als zeer gevaarlijk wordt beschouwd. Ze willen meer tests uitvoeren om de drug in kaart te brengen. Ook in ons land is het goedje al opgedoken.

Lees meer »