Kremlin: “Vrijgelaten Krasikov is agent van Russische veiligheidsdienst FSB”

De Rus Vadim Krasikov, die donderdag bij de gevangenenruil tussen Moskou en het Westen door Duitsland werd vrijgelaten, is wel degelijk een agent van de Russische veiligheidsdienst FSB. Dat heeft het Kremlin vrijdag bevestigd.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hoe kan Studio 100 zo flateren?”: stem van Josje duikt op op heruitgave met enkel de originele K3’tjes

“Hoe kan een bedrijf als Studio 100 zo’n blunder begaan?” Op sociale media regent het reacties over ‘Oya Lélé’, de nieuwste K3-LP die vorige week uitkwam. Fans merkten al snel een bizarre fout op: hoewel alle nummers door de originele K3 – Karen, Kristel en Kathleen – gezongen hadden moeten worden, is er toch één liedje met Josje Huisman op

Lees meer »

Conflict bij Audi Brussels bereikt kookpunt: vakbonden blokkeren toegang, directie zet werknemers zonder loon thuis

Enkele tientallen arbeiders van de Audi-fabriek in Vorst stonden deze ochtend opnieuw buiten aan de hoofdingang van de site. De vakbonden zijn van plan om een gerechtsdeurwaarder te laten komen om de sluiting van de fabriek vast te stellen. De actie komt nadat het management zondagavond had aangekondigd dat de fabriek gesloten zou blijven totdat de arbeiders ermee instemden om

Lees meer »

Emilie wint Duits dartstornooi

Emilie D’hondt uit Ingelmunster won onlangs de World Darts Federation International Youth Challenge 2024 in het Duitse Borken. De 23-jarige lerares won haar beide single-wedstrijden.
The post Emilie wint Duits dartstornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbrand in vervreemdingszone rond kerncentrale van Tsjernobyl

In de vervreemdingszone rond de kerncentrale van Tsjernobyl is een bosbrand uitgebroken. Dat hebben Oekraïense autoriteiten woensdag bekendgemaakt. Ongeveer twintig hectare in de radioactieve zone staat in vuur, aldus de gouverneur van de regio Kiev, Ruslan Kravchenko. De brand is ondertussen onder controle en de stralingsniveaus zijn normaal, klinkt het nog.

Lees meer »