KIJK. Antwerpse rapper FabioW verrast Viktor Verhulst voor verjaardag en die danst enthousiast mee

FabioW, de TikTok-sensatie waar inmiddels ook Erik Van Looy (62) fan van is, heeft een verrassingsoptreden gegeven voor Viktor Verhulst. Verhulst vierde samen met zijn vriendin, Sarah Puttemans, en enkele vrienden zijn 30ste verjaardag in een restaurant, toen de Antwerpse rapper plotseling verscheen. “Ik had het koud, BRR BRR”, zongt FabioW bij zijn entree. Viktor was duidelijk aangenaam verrast en zorgde al snel voor sfeer. Ook vriendin Sarah Puttemans moest uiteindelijk meedansen van de jarige. 

Meer krantenkoppen in België

Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer

Alexander Doom zet na elf jaar de samenwerking met zijn trainer Philip Gilson stop. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Roeselarenaar kiest in de toekomst voor een duo als trainer: Koen Bellemans en Tine Bex.
The post Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grondwaterpeil blijft hoger dan normaal

Na de zware regenval in de eerste helft van augustus, registreert de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) in meer dan 9 op de 10 meetplaatsen normale, hoge tot zelfs zeer hoge grondwaterstanden voor de tijd van het jaar. Het grondwaterpeil blijft algemeen veel hoger dan normaal, maar wel wat minder uitzonderlijk dan de voorbije maanden. De 14-daagse gemiddelde debieten bleven wel gelijk

Lees meer »

Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval?

Bijna een jaar na de feiten is er nog altijd geen duidelijkheid over het dodelijke fietsongeval waarbij Christiane (83) stierf. Een fietsuitje resulteerde in een valpartij en uiteindelijk ook een hersenbloeding, die de tachtiger fataal werd.
The post Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Belangrijke stemmen in het land zeggen dat hij beter zou opstappen”: is Zelensky’s regerings­her­vor­ming een wanhoopspo­ging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Geen derde opeenvolgende paralympische medaille voor tafeltennisser Florian Van Acker

Op de Paralympische Spelen in Parijs kwam Florian Van Acker woensdag voor het eerst in actie. De 27-jarige tafeltennisser uit Sint-Juliaan begon zijn derde opeenvolgende Spelen in de kwartfinale tegen de 17-jarige Taiwanees Chen Po Yen, maar verloor in vier sets (9-11, 7-11, 12-10, 7-11).
The post Geen derde opeenvolgende paralympische medaille voor tafeltennisser Florian Van Acker appeared first

Lees meer »

Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde

Zaterdag werd de nieuwe locatie van Rugby RSL officieel geopend. De rugbyclub huist sinds kort op Schiervelde waar één van de voetbalvelden werd omgevormd tot een rugbyterrein met daarbij ook een kantine.
The post Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbrand in vervreemdingszone rond kerncentrale van Tsjernobyl

In de vervreemdingszone rond de kerncentrale van Tsjernobyl is een bosbrand uitgebroken. Dat hebben Oekraïense autoriteiten woensdag bekendgemaakt. Ongeveer twintig hectare in de radioactieve zone staat in vuur, aldus gouverneur van de regio Kiev, Ruslan Kravchenko, op Facebook. De brand is ondertussen onder controle en de stralingsniveaus zijn normaal, klinkt het nog.

Lees meer »