Gratis naar De Ketnetband en Gamekeepers tijdens Ketnet Zomertour in Roeselare

Op donderdag 15 augustus passeert de Ketnet Zomertour opnieuw in Roeselare. De hoogdag voor heel wat kinderen. Op de Grote Markt komt er een heus kinderdorp.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens en ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. Er zijn extra grote schermen voorzien zodat iedereen de optredens goed kan zien. Ook dit jaar is alles gewoon gratis. Het eerste optreden staat om 14.05 gepland met Sarah & Bavo. Daarna zijn er nog optredens van Kaatje, Gamekeepers en De Ketnetband. Het einde is iets voor zessen voorzien. Alle info op www.visitroeselare.be. (TD/foto SB)

The post Gratis naar De Ketnetband en Gamekeepers tijdens Ketnet Zomertour in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Met 6 in de auto, met te hoge snelheid en dronken: parket vraagt celstraf van 18 maanden tegen man die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een celstraf van 18 maanden gevorderd tegen de man die 2 jaar geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Koningshooikt. Daarbovenop vraagt het OM een rijverbod van 5 jaar, een alcoholslot van 2 jaar en een boete van 1.000 euro. Bij het ongeval kwamen 2 inzittenden om het leven. De broer van de bestuurder, die ook

Lees meer »

Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk lanceert app om voor maximale participatie te gaan: “Willen minstens tien ideeën uitvoeren”

De aftrap van de campagne richting 13 oktober is gegeven. Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk (TBSK) gaat de komende weken op pad om te horen van de Kortrijkzanen wat er moet veranderen in hun straat of buurt. Het is natuurlijk onmogelijk om alle 80.000 Kortrijkzanen te pakken te krijgen. Daarom lanceert TBSK een app waarmee elke Kortrijkzaan binnen de minuut zijn

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Markant Wakken zet drie bestuursleden in de bloemetjes

Markant Wakken heeft drie markante bestuursleden in de bloemetjes gezet. De vereniging zette Janine Blondeel-Vandenheede, Monique Vervaeck en Ria Algoet in de schijnwerpers. “Zij hebben zich vele tientallen jaren ingezet voor het bestuur van Markant Wakken”, zegt Aniek Van de Velde. “Van het uitbouwen van het ledental van Markant, het zorgvuldig bijhouden van administratie en
The post Markant Wakken

Lees meer »

Drie nieuwe looptrajecten van 2, 3 en 12 kilometer feestelijk ingelopen

Met de steun van Sport Vlaanderen zijn er drie nieuwe loopomlopen uitgestippeld van naar keuze 2, 3 of 12 kilometer. Ze werden officieel geopend op het stedelijke sportstadion Benny Vansteelant. Elk van de drie start aan de ingang van het sportcomplex ter hoogte van het stadspark. De twee korte omlopen zijn beide bewegwijzerd, het lange
The post Drie nieuwe

Lees meer »

Ondanks internationaal arrestatiebevel: Mongolië verwelkomt Poetin met militaire erehaag op luchthaven

De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Mongolië. Het is zijn eerste reis naar een land dat het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof heeft ondertekend, sinds die rechtbank in maart 2023 een arrestatiebevel tegen hem uitvaardigde wegens oorlogsmisdaden. Maar in plaats van een arrestatie werd de president verwelkomd in de hoofdstad Ulaanbatar met een militaire erehaag op

Lees meer »

Hunter Biden pleit schuldig aan fiscale fraude

Hunter Biden, de jongste zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft in een rechtbank in Los Angeles schuld bekend in een federale rechtszaak over belastingsfraude. Daardoor vermijdt de 54-jarige een nieuw proces, dat donderdag van start zou zijn gegaan met de samenstelling van de jury.

Lees meer »

Verschillende doden bij Israëlische aanvallen in Syrië

Er zijn zeker 14 doden gevallen na Israëlische luchtaanvallen in Syrië, volgens gegevens van het officiële persagentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De aanvallen waren gericht tegen 5 militaire sites in het centrum van het land, waaronder een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Lees meer »

Team 8600 met negen nieuwe kandidaten naar gemeenteraadsverkiezingen

Van de 25 kandidaten waarmee Team 8600 op 13 oktober naar de Diksmuidse kiezer trekt, zitten negen nieuwelingen. Dat blijkt uit de lijst die dinsdag werd voorgesteld in de IJzerboomgaard in Diksmuide. Burgemeester Lies Laridon trekt de lijst. De jongste kandidaat is 19.
The post Team 8600 met negen nieuwe kandidaten naar gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goedkoop, tot 10.000 keer straffer dan morfine en dus levensgevaarlijk: wat moet je weten over de designerdrugs in opmars?

Het Nederlandse kenniscentrum voor drugs luidt de alarmbel over ‘nitazenen’. Dat zijn in het lab gemaakte pijnstillers uit de opiumfamilie die als levensgevaarlijke designerdrugs in opmars worden beschouwd. Wat is dat riskante spul precies? Wie neemt dat? En waarom is het niet enkel gevaarlijk voor druggebruikers? “Je ademhaling kan gewoon stoppen.”

Lees meer »