Geen bedje meer te krijgen: Italiaanse stranduitbaters leggen het werk neer

Wie deze maand op vakantie naar Italië gaat en daar lekker aan het strand wil genieten, zal op sommige dagen en tijden ingeklapte parasols aantreffen en vergeefs zoeken naar een bedje.

 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse schoolschutter (14) riskeert levenslange gevangenisstraf maar ontsnapt aan doodstraf omdat hij minderjarig is

De tiener die verdacht wordt van de schietpartij in een middelbare school in Georgia, is vandaag voor het eerst verschenen voor de staatsrechtbank. De 14-jarige Colt Gray wordt aangeklaagd voor moord naar aanleiding van de schietpartij van woensdag waarbij vier mensen om het leven kwamen en negen anderen gewond raakten. Ook Grays vader, die hem naar verluidt het moordwapen cadeau

Lees meer »

Is overleden Russische “spionagewalvis” doodgeschoten? “Meerdere schotwonden aangetroffen”, beweren ngo’s

Hvaldimir, de beloega die in 2019 opdook in Noorse wateren met een Russisch harnas om, is door kogels gedood. Dat beweren 2 Noorse ngo’s. Het levenloze lichaam van het dier werd dit weekend aangetroffen in het zuiden van Noorwegen, maar de beloega werd volgens de ngo’s dus doelbewust gedood. Het blijft nog enkele weken wachten op het autopsieverslag, maar nu

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet

De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit naar het centrum van Koksijde na een melding van een mogelijke brand in een flat op de derde verdieping. Een alerte buur had rook opgemerkt. Uiteindelijk bleek het om een vergen potje op het vuur te gaan.
The post Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet appeared first

Lees meer »

Vlaams Belang Oostende stelt lijst en programma voor verkiezingen voor: “Geen armoede importeren in de stad”

Vlaams Belang Oostende stelde zaterdagmorgen haar volledige lijst en programma voor de komende verkiezingen voor. Eerder raakte al bekend dat Tom Lamont – sinds kort verhuisd van Deerlijk naar Oostende – lijsttrekker wordt. De lijst wordt geduwd door Christian Verougstraete, tot voor kort dé man bij de Oostendse afdeling van de radicaal-rechtse partij.
The post Vlaams Belang Oostende stelt

Lees meer »

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE (20u). Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

KLJ Ledegem organiseert startdag en viert 95ste verjaardag

Voor KLJ Ledegem zijn het drukke weken. Op vrijdag 13 september organiseert de vereniging ‘s avonds haar startdag. Nieuwe geïnteresseerde leden zijn vanaf 19 uur welkom aan de Sint-Eloois-Winkelstraat om tijdens een leuke activiteit kennis te maken met de werking van de vereniging. Nog geen week later viert KLJ Ledegem haar 95ste verjaardag.
The post KLJ Ledegem organiseert startdag

Lees meer »

Bar Paravang sluit zwemseizoen af met Club Tropical

Naast de hondenplons in het openluchtzwembad op zondag 8 september zorgt ook Bar Paravang voor extra beleving met Club Tropical. “Vanaf 16 uur starten we met warme latin vibes in de vorm van live muziek en zelfgemaakt margarita’s.” Bar Paravang blijft na het zwem- en zomerseizoen open als eetcafé. Een unicum.
The post Bar Paravang sluit zwemseizoen af met

Lees meer »