Extra alertheid in België door uitbraken van kattenziekte in Nederland: “Laat je dier vaccineren”

Nadat er in Nederland al 24 dieren stierven aan de kattenziekte, waarschuwen ook Belgische laboranten om alert te blijven voor het virus. “Het is nochtans heel gemakkelijk te voorkomen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dealergroep Traxxion en multimerkengroep Decaigny herschikken hun garageactiviteiten: “Win-win voor onze teams en klanten”

Garage Decaigny Tielt heroriënteert zich en vertrekt eind september uit de huidige locatie in de Lammersakker in Tielt. Peter Verhelst en Stéphanie Van Ryckeghem van TRAXXION Tielt nemen zowel het gebouw als de medewerkers over en verhuizen uit de Szamotulystraat. De huidige activiteiten van Garage Decaigny en hun leasebedrijf Flexlease worden verdergezet in Izegem en Ardooie. “Dit is een win-win

Lees meer »

Danira Boukhriss Terkessidis langer thuis na geboorte van zoontje: “Na bevalling kon ik niet meer rechtop zitten”

In de podcast van Anja Daems, ‘Als de muren konden praten’, heeft Danira Boukhriss Terkessidis (34) het openhartig over de geboorte Naïm, het zoontje dat ze deelt met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze naar eigen zeggen zeker op een roze wolk zit, kwamen er ook heel wat moeilijkheden bij kijken. “De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling zelf.

Lees meer »

Unizo organiseert tweede editie van familiedag

Voor het tweede jaar op rij organiseert Unizo Roeselare een familiedag. Op zondag 8 september leidt een ‘bolletje-pijl’-zoektocht de deelnemers langsheen verschillende ondernemers. De zoektocht met opdrachten onderweg is 26 kilometer lang voor fietsers. Voor wie liever met de wagen deelneemt, is er een tocht van 61 kilometer. Starten kan tussen 11 en 12 uur
The post Unizo organiseert

Lees meer »

Tv-maakster Lidewij Nuitten schrijft open brief na ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir: “Hoe kan het in godsnaam dat Frederik Delaplace nog op die stoel zit?”

Televisiemaakster Lidewij Nuitten (33), bekend van ‘De maagdenclub’, heeft op haar Facebookpagina een open brief gedeeld. “Moet een documentairemaker die verondersteld wordt kritische reportages te maken, angst hebben om kritisch te zijn voor zijn eigen baas?”, klinkt het onder meer. De reactie van Nuitten komt er na het ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir (39).

Lees meer »