Adele begint vanavond aan concertreeks in München: dit kan het publiek verwachten

Adele (36) geeft vrijdag haar eerste van tien concerten in München. De Britse zangeres treedt tussen nu en 31 augustus maar liefst tien keer op in een speciaal daarvoor gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Met de concertreeks zal Adele zo’n 25 miljoen euro verdienen, schatten experts. 

Meer krantenkoppen in België

Ambulancierskoppel ‘Poepie’ en ‘Muis’: “Toen die school instortte, reden we net niet samen en ik dacht: ‘Help, waar ís hij nu?’”

Ze noemen elkaar ‘Poepie’ en ‘Muis’ en zo kent ook het hele ambulancierswereldje hen. Silke (29) en Julian (30) werden op de dienst spoedgevallen weerloos getroffen door een coup de foudre, trouwden én rijden elke dag samen uit met de ambulance. “Onderweg is hij meestal de chef.” “Maar thuis is zij dat, no worries.”

Lees meer »

Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’

Op vrijdag 6 september organiseert de Jeugdraad in en rond zaal De Magneet de tweede editie van ‘Startember’. Voor dit evenement slaan alle jeugdverenigingen de handen in elkaar met als doel een leuke namiddag en avond te bezorgen aan de kinderen, jongeren en volwassenen van Pittem en Egem.
The post Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’ appeared

Lees meer »

Opnieuw Russische topwetenschapper de cel in voor verraad: man werkte aan hypersonische rakettechnologie

Een Russische wetenschapper die werkte aan belangrijke hypersonische technologie heeft in Rusland een celstraf van vijftien jaar opgelegd gekregen. De rechtbank oordeelde dat Aleksandr Sjipljoek zich schuldig heeft gemaakt aan verraad, berichten Russische media. Eerder dit jaar was een collega van Sjipljoek al veroordeeld tot veertien jaar in een strafkolonie.

Lees meer »

“We nemen risico’s, maar het is nu of nooit”: Bram en Lennert kiezen na 80 zomershows voor onzekere toekomst

Misschien wel dé revelatie van de zomer. Twee gitaristen, twee stemmen, één basdrum uit een doosje, en ruim 700 hits uit het hoofd. Bram en Lennert spelen ruim 80 shows, toeren met Lotti en Destadsbader, en vormen zonder twijfel het opmerkelijkste duo op de affiche van het Schlagerfestival. Al dwingt dat nieuwe succes wel tot keuzes. “We hebben allebei een

Lees meer »

Oostende door de lens van fotograaf Andrea Shkreli

‘Licht en leven in Oostende’ is de titel van de foto-expo van Andrea Shkreli in de Nieuwe Gaanderijen. De beelden langs straten, pleinen, dijk en kaaien zien een fotografische kroniek van onze stad tussen 2012 en 2020.
The post Oostende door de lens van fotograaf Andrea Shkreli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radiomaker en jazzkenner Marc Van den Hoof (78) overleden

Voormalig radiopresentator Marc Van den Hoof is op 78-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op sociale media. Van den Hoof was jarenlang dé jazzkenner van radiozender Klara, maar werkte ook als producer, onder meer bij Radio 1 en Radio 2. Hij was ook jarenlang betrokken bij Jazz Middelheim.

Lees meer »

Jonge artiesten in de prijzen op Kaasmarkt

Op ‘t Zand vond de 14de editie van de Kaasmarkt plaats. Het werd een geslaagde en zonovergoten editie, waarbij er ook prijzen werden uitgereikt. De vzw Brugge Kaasmarkt organiseerde immers opnieuw een kleurwedstrijd voor de kinderen. Eloise Van Hullebus van OLVA De Meersen, Ellie Van Loo van De Zonnetuin en Céleste de Witte van VBS
The post Jonge artiesten

Lees meer »

Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle

Maandagavond rond 23 uur is brand uitgebroken in de keuken van een appartement in de Westkapellestraat in Westkapelle bij Knokke-Heist. De schade in de keuken is groot waardoor het appartement onbewoonbaar is.
The post Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij is geen type waar ik op zou vallen”: emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom ziet in ‘Blind getrouwd’

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »

Belgische vrouw dood aangetroffen in Thailand

In Thailand is een 28-jarige Belgische toeriste om het leven gekomen. Dat heeft Buitenlandse Zaken bevestigd. Haar lichaam werd gevonden in de buurt van een bekende waterval in het noorden van het land. Volgens Thaise media was ze sinds vrijdag vermist en is er een zoekactie opgestart in de buurt waar haar fiets was aangetroffen. Vandaag is haar lichaam gevonden.

Lees meer »

Varen voor het goede doel op jaarlijkse zeezeildag in Nieuwpoort

De jaarlijkse zeezeildag voor het goede doel in Nieuwpoort vindt plaats op zondag 8 september. Je kan kiezen tussen een tocht op zee of op de IJzer. De Fifty One Club Westkust organiseert dit benefietevenement samen met de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en ook met de steun van de schippers van de VVW Westhoek.
The post Varen voor het goede

Lees meer »