33 jaar geleden werd de dochter van Georges en Marie-Josephe vermoord: “Ze hebben ons alles afgepakt. Wij hebben niks meer”

Als je kind doodgaat – vermóórd wordt – en je moet doorleven zonder dat er een dader wordt gevonden: in godsnaam, hoe? Georges Caeckaert (88) en Marie-Josephe (83) kennen het antwoord: al 33 jaar leven ze op hoop. Nu het gerecht een nieuw DNA-onderzoek vraagt, des te meer. Wraak of vergelding willen ze op hun leeftijd niet meer. Een celstraf voor de moordenaar van Ingrid? Hoeft zelfs niet. “Wij willen maar één ding. Weten waarom. Wáárom moest ons Ingrid dood? Ze was het enige wat we hadden.” 

Meer krantenkoppen in België

Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor

Het kermiscomité van Brielen heeft weer een geweldig programma in petto voor de jaarlijkse kermis, die van start gaat op vrijdag 13 september. Dit jaar is er voor iedereen wat te beleven.
The post Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc en Taleen klinken op goud

Luc Grillet werd geboren in Menen in 1947. Zijn toekomstige, Taleen Bostoen, werd geboren in Kortrijk in 1952. De liefdeskriebels groeiden nadat ze elkaar ontmoetten in de taverne in Kortrijk, waar Taleen een vakantiejob deed. En zo stapten ze 50 jaar geleden in het huwelijksbootje in de Kortrijkse deelgemeente Bissegem. Ze kregen twee zonen, Luc
The post Luc en

Lees meer »

Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met nieuw event op zaterdag: “In de namiddag zijn gezinnen met kinderen gratis welkom”

Jeugdcafés De Keet en d’Hespe bundelen op vrijdag 13 september de krachten voor een nieuwe editie van de Student Kick-Off in het Patersbos in Tielt, al krijgt het evenement voor het eerst ook een gezinsvriendelijk vervolg op zaterdagnamiddag. Vanaf 13 uur is iedereen er gratis welkom op het ruime terras.
The post Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met

Lees meer »

Etterbeek haalt in één dag maximumbedrag van 1,2 miljoen euro op met uitgifte gemeentebon: “Nooit verwacht”

De Brusselse gemeente Etterbeek heeft woensdag in één dag tijd het voorziene maximumbedrag van 1,2 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van een gemeentebon. De crowdlending-campagne wordt daarom tijdelijk afgesloten zodat de nodige controles kunnen worden uitgevoerd en de transacties kunnen worden goedgekeurd. “Dat het zo’n succes is, is ook voor ons een verrassing”, zegt de schepen van Financiën.

Lees meer »

“Ik ben te fier om naar de RVA te stappen” : voetbalcoach Yves Vanderhaeghe zit al tien maanden werkloos thuis

KV Oostende naar Europees voetbal geleid, AA Gent van de kelder naar een Europees ticket gesleurd, eerst KV Kortrijk en dan Cercle Brugge gered… Yves Vanderhaeghe heeft in zijn 16 jaar als trainer wat neergezet. Maar sinds zijn ontslag bij het Saoedi-Arabische Al-Faisaly zit de Roeselarenaar, nog steeds maar 54, werkloos thuis. “Ik keek al eens voor mijn pensioen. Heb

Lees meer »

Bart De Wever opnieuw formateur: waarom zou hij nu wél slagen? Carl Devos antwoordt

Koning Filip heeft Bart De Wever (N-VA) opnieuw als formateur aangeduid, nadat de vijf Arizona-partijen – MR, Les Engagés, CD&V, Vooruit en N-VA – gisteren beslisten een doorstart te maken. De hete sociaal-economische hangijzers worden evenwel aan de kant gezet tot na de verkiezingen van 13 oktober. Vijf vragen hierover aan politicoloog Carl Devos (UGent). “Het lijkt erop dat men

Lees meer »