Zonder de nieuwste snufjes en tóch zilver: Turkse sportschutter gaat viraal

Sporters op de Olympische Spelen staan erom bekend dat ze élk detail aangrijpen om net een beetje beter te worden. Maar aan de Turkse sportschutter Yusuf Dikeç (51) zijn de nieuwste snufjes duidelijk niet besteed. Met zijn houding en zonder speciale schietuitrusting gaat hij viraal op internet. Én pakte hij samen met zijn partner Sevval Ilayda Tarhan (24) dinsdag nog eens het zilver in het gemengde teamonderdeel luchtpistool. “Alleen de sigaret in zijn mond ontbreekt.” 

Meer krantenkoppen in België

Huurprijzen sterkst gestegen in landelijke gemeenten, maar West-Vlaanderen blijft goedkoopste provincie om te huren

Niet enkel de vastgoedprijzen, ook de huurprijzen zijn in 2024 opnieuw gestegen. Momenteel kost het gemiddeld 826 euro per maand om in West-Vlaanderen een woning te huren, dan is zo’n 30 euro meer dan in 2023. Toch blijven we de goedkoopste provincie om te huren, dat blijkt uit de huurbarometer van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).
The post Huurprijzen

Lees meer »

“Frituur uitbaten is veel meer dan frieten in het vet gooien”: Jani Kazaltzis en James Cooke ontdekken het normale werkleven

“We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist”, glunderen Play4-gezichten James Cooke (38) en Jani Kazaltzis (44). In hun nieuw programma ‘Jani & James doen-het-zelf’ gaan ze de komende weken ‘normale jobs’ overnemen. Eén keer wordt alles uitgelegd, en dan is het aan hen. “Friturist, campingeigenaar, werken in de

Lees meer »

Vrouw van agent beleeft traumatische nacht nadat ze bedrog opbiechtte: “Hij sloot me op, sloeg en plaste over me”

Een politieagent (53)moet vandaag voor de rechtbank verschijnen omdat hij zijn 13 jaar jongere vrouw heeft geslagen, opgesloten en onmenselijk behandeld. Dat gebeurde nadat zij had opgebiecht dat ze hem al een tijdje bedroog. De agent plaste meerdere keren in een glazen fles en goot die daarna uit over zijn vrouw. “Dat was geen urine, maar een soort Ricard”, argumenteerde

Lees meer »

Op de Mercator met ex-directeur scholengroep Stroom Chris Vandecasteele: “Ik ben 60 jaar, maar wil nog lang niet op pensioen”

De start van het schooljaar verliep wat anders voor gewezen algemeen directeur Chris Vandecasteele van scholengroep Stroom. Na een hectische tien jaar neemt hij even tijd voor zichzelf maar blijft het onderwijs trouw. “Ik heb een hele grote band met Oostende want ik was hier in mijn jeugd en bijna hele loopbaan actief”, zegt de gewezen topman van het GO!

Lees meer »

Draagbare zonnepanelen mogen binnenkort dan toch in het stopcontact

Begin deze zomer bleek dat verschillende winkels zogenaamde ‘plug-and-play’ zonnepanelen verkochten, die echter niet gebruikt mogen worden in ons land. Deze kun je simpelweg in het stopcontact steken zonder dat er een elektricien voor nodig is. Volgend jaar zal hier echter verandering in komen, want de regels worden aangepast. Er blijven echter nog vraagtekens rond de veiligheid bestaan.

Lees meer »