Winstdaling voor ING in tweede kwartaal

07:37 De bank ING boekte in het tweede kwartaal 1,78 miljard euro winst. Dat is bijna een vijfde minder dan het jaar ervoor. Toen kreeg het resultaat een duw in de rug dankzij de hoge rentes. In België kwam… 

Meer krantenkoppen in België

Politiekorps kijkt naar elkaar nadat 24.000 euro uit politiekluis is gestolen: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

Britse rechter woedend nadat moeder van 12-jarige relschopper reisje naar Ibiza verkiest boven rechtszaak van haar kind: “Ik ben verbijsterd”

Een rechter in Manchester heeft haar uitspraak in de zaak tegen een amper 12-jarige Britse relschopper maandag uitgesteld, omdat de moeder van de jongen op vakantie bleek naar Ibiza. De BBC meldt dat de rechter “verbijsterd” was over de gang van zaken. “Jongens zoals jij hebben hun moeder nodig in hun leven”, zei de rechter boos tegen het kereltje.

Lees meer »

Is de relatie tussen Travis Kelce en Taylor Swift dan toch een publiciteitsstunt? Gelekt document beweert relatiebreuk op 28 september

Is de romance tussen Travis Kelce (34) en Taylor Swift (34) dan toch een publiciteitsstunt? De woordvoerders van Kelce ontkennen het stellig, maar de fans blijven in spanning afwachten. Eerder deze week dook namelijk een document op met een gedetailleerd plan voor hun vermeende breuk. Volgens het document zouden ze op 28 september uit elkaar gaan en dit drie dagen

Lees meer »

Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie”

In ‘Lelies’ van InTeam Producties speelt Brecht Callewaert – afkomstig uit Desselgem – de rol van ‘Gravin de Tilly’. Brecht kan zich uitleven in deze rol.
The post Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radio-dj Maureen Vanherberghen over mama zijn van twee kinderen: “Eerlijk? Het is zalig, maar ook zot vermoeiend”

In januari zal Maureen Vanherberghen (36) te horen zijn in de MNM Ochtendshow, maar nu geniet ze nog van ouderschapsverlof. In juli beviel ze van haar tweede dochtertje Léone. In een Q&A op Instagram vertelt de MNM-dj hoe het met haar gaat. “Het is zalig, maar ook zot vermoeiend. Ik ben bijvoorbeeld al wakker van half vijf”, vertelt de presentatrice.

Lees meer »

Dronken bestuurder riskeert 18 maanden voor ongeval waarbij Wim (37) en Joyce (36) om het leven kwamen: “Ik heb daar een totaal verkeerde inschatting gemaakt”

Op het proces van het dodelijke ongeval in Koningshooikt, waarbij het echtpaar Joyce Van Roosbroeck (36) en Wim Janssens (37) het leven liet, heeft het Openbaar Ministerie 18 maanden cel geëist voor L.W. (36) en een rijverbod van vijf jaar. Volgens het onderzoek reed de man 138 kilometer per uur waar hij 70 mocht, en had hij 1,83 promille in

Lees meer »

VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers

VV Emelgem-Kachtem uit derde provinciale C zag enkele sterkhouders vertrekken of stoppen en ging op zoek naar nieuwe spelers om het seizoen aan te vangen. T1 Geoffrey Barre is tevreden met de nieuwe spelers en de uitstekende voorbereiding.
The post VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het leven op een palmboom in Dubai: veel luxe, weinig plaats

De villa’s staan er kort tegen elkaar, het verkeer loopt strop, maar wie er woont, straalt een flinke vleug luxe en prestige uit. Het leven op Palm Jumeirah in Dubai heeft voor- en nadelen, zo getuigen twee Vlamingen. Binnenkort komt er nog een tweede ‘palmeiland’ bij, nu de Belgische baggeraar Jan De Nul Palm Jebel Ali mag voltooien.

Lees meer »