Wilm Vermeir springt in Parijs met toppaard dat hij deelt met zijn broer: “Hij zou er veel geld voor kunnen krijgen”

 

Als kind speelden Bert en Wilm Vermeir urenlang met hun pony’s. Tot Bert viel en alles veranderde, behalve de liefde voor de paarden. Donderdag maakte Wilm zijn olympische debuut op de jumping met het paard IQ, dat de broers al jaren delen.

 

Meer krantenkoppen in België

Afvalophaler in levensgevaar na aanrijding in Gent

Een medewerker van Ivago werd vrijdagmiddag, iets voor 13 uur, aangereden in de Gaverlandstraat in het Gentse Drongen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De straat was even afgezet, maar werd iets na 15 uur weer vrijgegeven.

Lees meer »

Lijst verzoent ervaring met jong talent: N-VA + Trots stelt 17 kandidaten voor

N-VA + Trots trekt met 17 kandidaten naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Gudrun Debrabandere trekt de lijst, huidig schepen Bernard Fonteyne staat op plek twee, Francis Bonte van Trots op Lendlee op vier en Marnic Vandenbroucke duwt de lijst op vraag van de leden. “Onze lijst is een mix van ervaren, jonge, minder jonge en gepensioneerde kandidaten én acht vrouwen”, zegt

Lees meer »

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel toont zich, Govekar wint slotrit – Kijk hier naar de nabeschouwing van Tour of Britain!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

Soncotra Poperinge kijkt uit naar nationaal volleybal

Volleybalclub Soncotra Poperinge hield een ploegvoorstelling in De Lovie. Voorzitter Patrick Schatteman blikt vooruit op het nieuwe seizoen, dat volgende week van start gaat.
The post Soncotra Poperinge kijkt uit naar nationaal volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »