Vlaanderen Muziekland laat Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEMos op 8 augustus optreden in Nieuwpoort

Pickx+ is zeer blij een nieuwe naam toe te voegen aan de line-up van Vlaanderen Muziekland op 8 augustus in Nieuwpoort. Niemand minder dan de hoofdrolspeelster uit de Nederlandse versie van de musical FROZEN komt naar Vlaanderen voor de opnames.

Vajèn van den Bosch speelde eerder al de hoofdrollen in bekende musicals als Les Miserables, Wicked, Tarzan en On Your Feet!. Sinds de première van de musical FROZEN dit jaar in Nederland, voegt ze daar de hoofdrol van ijskoningin Elsa aan toe. Vlaanderen kent haar vooral als één van de actrices in de jongerenserie Ghost Rockers, maar in Nederland en Duitsland is ze ondertussen een grootse ster. Nederland is laaiend enthousiast over de musical FROZEN. Met 8 shows per week vliegen de tickets de deur uit. En niet enkel de Nederlanders zakken massaal af naar Scheveningen, ook Vlamingen vinden de weg naar Nederland voor een avond boordevol Disney-magie.

Stage Entertainment en Pickx+ gaan samen voor FROZEN in Vlaanderen. Beide partijen gaan Vlaanderen uitvoerig laten kennismaken met de musical. De musical FROZEN is gebaseerd op de Disneyfilm uit 2013 en is te bekijken in een Nederlandstalige vertaling in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De musical vertelt het verhaal van de twee zussen Anna en Elsa in het fictieve koninkrijk Arendelle, dat door de verborgen krachten van Elsa met een eeuwige winter te maken krijgt. De cameraploegen van Pickx+ duiken binnenkort achter de schermen en nemen je mee op een bijzondere dag, waarop je de sfeer backstage te zien krijgt. Daarnaast gaan we ook met onze bekende Pick+-gezichten en de kijkers richting unieke voorstellingen. Meer informatie volgt binnenkort.

Iedereen kent uiteraard ‘Let it Go’, het titelnummer van de musical. Het liedje stond maandenlang nummer 1 in alle charts overal ter wereld. Het is met de Nederlandstalige versie van dat nummer dat Vajèn ook écht alle monden laat openvallen. Ze bracht het nummer voor het eerst op televisie bij de Nederlandse Musical Awards en nu is Vlaanderen aan de beurt. Op 8 augustus brengt ze het nummer live op het podium van Vlaanderen Muziekland in Nieuwpoort.

De opnames van Vlaanderen Muziekland met Vajèn en de andere aangekondigde artiesten, kan je zelf meemaken in Nieuwpoort aan het Vismijnplein op 8 augustus. De opnames gaan van start omstreeks 20.30 uur. Aandachtige kijkers van Vlaanderen Muziekland kunnen ook een familieticket winnen bij het oplossen van de wedstrijdvraag via de website van Vlaanderen Muziekland. (PADI)

Wil je deze zomer nog genieten van FROZEN, wees dan snel… want tickets tijdig boeken is aangeraden. Tickets reserveren kan via frozendemusical.be.

The post Vlaanderen Muziekland laat Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEMos op 8 augustus optreden in Nieuwpoort is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De vele partnerploegen zijn onze ogen in de regio’s”: Cercle en Club optimaliseren hun regionale jeugdsamenwerkingen

Cercle Brugge telt momenteel 24, hoofdzakelijk West-Vlaamse partnerploegen; Club Brugge is met zijn NXT Cities-werking ook actief in Antwerpen en Brussel. Roel Vandaele, coördinator van Netwerk De Groene Bron, en Guilian Preud’homme, CEO van Club NTX, lichten hun respectievelijke projecten toe. “Het is in alle opzichten een win-winsituatie.”
The post “De vele partnerploegen zijn onze ogen in de regio’s”:

Lees meer »

Frank Leuridan opent speciaal voor ons zijn museum: “Voor een uniek stuk heb ik altijd nog een plaatsje vrij”

In de schaduw van de beroemde Sint-Sixtusabdij van Westvleteren woont metaalbewerker op rust Frank Leuridan (64). Vijftig jaar lang al verzamelt Frank oude machines en werktuigen. Eerder uitzonderlijk opent hij voor ons de deur van zijn ‘museum’ in de Catsputdreef, waar zorgvuldig honderden collectiestukken gerangschikt zijn. “Ik heb nog geen tijd om bezoekers te ontvangen”, glimlacht hij.
The post

Lees meer »

129 doden bij ontsnappingspoging in grootste gevangenis van Congo

In de Democratische Republiek Congo zijn bij een poging tot uitbraak in de grootste gevangenis van het land 129 gedetineerden omgekomen. Dat melden de Congolese autoriteiten dinsdag in een officiële balans. Er raakten naar verluidt ook 59 mensen gewond. Verschillende gebouwen, waaronder de griffie, ziekenboeg en voedseldepots, zouden verwoest zijn door een brand.

Lees meer »

LIVE TOUR OF BRITAIN. Soudal Quick-Step maakt jacht op drie leiders, krijgen we een nieuwe spurt?

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Eddy Velle en Nadine Pinson

Eddy Velle (°1953) en Nadine Pinson (°1955) leerden elkaar kennen in het jeugdhuis de Barakke in Veurne, waar nu het stadskantoor is gevestigd. Eddy werkte vier jaar in de zetelfabriek Furnica maar toen het bedrijf sloot deed hij mee aan een examen voor postbode. In 1972 werd hij benoemd, nog voor hij opgeroepen werd voor
The post Goud voor

Lees meer »

Kermis met volleybal, livemuziek en Radio Omroep Sijsele

Volley Team Damme en Radio Omroep Sijsele (ROS) organiseren opnieuw ‘Siesele 4t Kermis’ van 13 tot en met 22 september. Verwacht je onder meer aan muzikale animatie en een politiek debat op ROS. Naar jaarlijkse traditie heeft op 8 september ook de Remember Volley Day Nathalie Depickere plaats.
The post Kermis met volleybal, livemuziek en Radio Omroep Sijsele appeared

Lees meer »

“Tot op verkiezingsdag zullen onderhandelaars zich bezighouden met van alles behalve het vormen van een regering”

Bart De Wever (N-VA) is opnieuw formateur. Van de koning krijgt hij maar liefst drie weken alvorens hij opnieuw op de koffie moet. Dat betekent dat de federale regering al zeker voor na de lokale verkiezingen is. De onderhandelaars vertellen wel dat ze “constructief” bezig zijn met het vormen van een regering, maar intussen leggen ze zich vooral toe op

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is hierrdoor gesloten.

Lees meer »