Verschillende mannen onwel na abortusscène in Londens toneelstuk: “Voorstelling zelfs stilgelegd”

Het bekroonde toneelstuk ‘The Years’ moest maandagavond tijdens de première in Londen worden stilgelegd. Meerdere – naar verluidt vooral mannelijke – toeschouwers werden onwel tijdens een abortusscène en hadden medische hulp nodig. Na iets meer dan 10 minuten werd de voorstelling hervat. 

Meer krantenkoppen in België

Goedkoop, tot 10.000 keer straffer dan morfine en dus levensgevaarlijk: wat moet je weten over de designerdrugs in opmars?

Het Nederlandse kenniscentrum voor drugs luidt de alarmbel over ‘nitazenen’. Dat zijn in het lab gemaakte pijnstillers uit de opiumfamilie die als levensgevaarlijke designerdrugs in opmars worden beschouwd. Wat is dat riskante spul precies? Wie neemt dat? En waarom is het niet enkel gevaarlijk voor druggebruikers? “Je ademhaling kan gewoon stoppen.”

Lees meer »

“Ik doe iets volledig of ik doe het niet”: wie is zevenvoudig gouden amazone Michèle George (50)?

7 keer goud en 1 keer zilver over een periode van 4 olympiades: amazone Michèle George (50) is de beste Belgische vrouwelijke paralympiër aller tijden en evenaart het record van rolstoelatleet Paul van Winkel. Maar wie is de West-Vlaamse George eigenlijk, de meest ervaren atlete van Team Belgium die pas sinds 2008 meedoet in G-competities? “Op een paard zagen de

Lees meer »

“Verdomme, ik doe het”: Jennifer Lopez draagt gewaagde outfit naar première van film van ex-man Ben Affleck

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »