Trotse ouders Gene Thomas en Kristel Verbeke zien dochter Nanou in voetsporen treden: ze reageren voor het eerst

Showbizzkoppel Gene Thomas (51) en Kristel Verbeke (48) zijn apetrots op dochter Nanou die aan haar muzikale carrière begint. Deze zomer staat ze in het voorprogramma van haar vader bij de Parkies-concerten doorheen heel Vlaanderen. “Ik geef ze advies, maar laat haar ook vooral doen. Zo kan ze zelf ontdekken wat werkt en wat niet bij een publiek”, reageert de fiere papa. Hoe Nanou klinkt? Dat ontdek je in deze nieuwe HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Hond na twee weken levend teruggevonden op Ierse klif: “Vastzittende hondenriem redde Mali van verdrinkingsdood”

De vermissing van hond Mali hield bewoners van het Ierse eiland Arranmore twee weken lang bezig. Met man en macht werd gezocht, tot het dier afgelopen weekend levend en wel werd teruggevonden. Mali was niet verdronken, maar halverwege een klif terechtgekomen. De riem van de hond was vast komen te zitten tussen de rotsen. Het was naar alle waarschijnlijkheid haar

Lees meer »

Nederlandse regering na lange zit akkoord over regeerprogramma

De Nederlandse regering heeft overeenstemming bereikt over een regeerprogramma, waarin het akkoord op hoofdlijnen tussen de vier coalitiepartijen nader is uitgewerkt. Het vergde wel lange en intensieve gesprekken, erkenden meerdere bewindslieden na afloop van een ministerraad die uren langer duurde dan gebruikelijk.

Lees meer »

ESA lanceert nieuwe satelliet die waterkwaliteit, natuurrampen en methaanuitstoot beter in kaart kan brengen

Komende nacht wordt een nieuwe Europese satelliet gelanceerd die meer en betere data zal verzamelen over onze planeet. De Sentinel-2C, ontwikkeld en beheerd door de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, gaat onder meer beter de methaanuitstoot en de waterkwaliteit in kaart kunnen brengen. De lancering is gepland voor 3.50 uur Belgische tijd en wordt toch nog een beetje spannend wegens de voorgeschiedenis

Lees meer »

Richtlijn voor hoge bloeddruk bij risicopatiënten wordt strenger

De Europese vereniging van cardiologen komt met een nieuwe richtlijn voor hoge bloeddruk bij risicopatiënten. Nu beschouwen artsen een bloeddruk van 140 over 90 te hoog, maar bij patiënten met diabetes, overgewicht of mensen die een hartziekte hebben wordt de drempelwaarde om met medicatie te starten verlaagd naar 130 over 80.

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

Opklaringen en wolken wisselen elkaar af, later buien

Er valt zondag eerst wat lichte regen in het oosten van het land. Elders zijn er soms brede opklaringen. Daarna wordt het wisselend bewolkt en vaak droog. Tegen het einde van de namiddag neemt de bewolking toe, gevolgd door lichte regen in het uiterste westen, meldt het KMI. De maxima liggen tussen 17 en 22 graden.

Lees meer »

“Belangrijke stemmen in het land zeggen dat hij beter zou opstappen”: is Zelensky’s regerings­her­vor­ming een wanhoopspo­ging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Wingenaar Filip Dhondt wandelt 800 km naar Santiago de Compostela voor kwetsbare gezinnen in Zambia

Wingenaars Filip Dhondt en zijn vrouw Sandra Mulier zetten zich al tien jaar in voor kwetsbare kinderen in Zambia. Dit jaar wandelt Filip vanaf 14 september de 800 km lange ‘Camino’ van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostela. “Ik leg deze tocht af ten voordele van onze Sonskyn-projecten in Zambia”, vertelt Dhondt. “Elke gift is welkom, want Zambia maakt de grootste

Lees meer »

U16 Meisjes van SK Eernegem trekken zaterdag naar Egem

De U16 Meisjes van SK Eernegem wonnen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 4-1 tegen KWS Lauwe. Zaterdagvoormiddag maken ze de verplaatsing naar de leeftijdsgenoten van DVK Egem.
The post U16 Meisjes van SK Eernegem trekken zaterdag naar Egem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik voel me als Batman, maar dan van het onrecht”: ‘De verraders’ zijn aangeduid, eerste slachtoffer is gekozen

“Dat wordt hier het huis van verderf, je stapt nu de hel binnen.” Profetische woorden van Jonatan Medart als hij samen met 19 andere kandidaten het kasteel van ‘De verraders’ betreedt. Pas daarna wordt hij door presentator Staf Coppens ook effectief aangeduid als saboteur in het spel. Samen met Lotte Vanwezemael en William Boeva, die een speciaal op maat gemaakte

Lees meer »