Producenten regiedebuut Rebel Wilson beschuldigen haar van ‘gemene leugens’: “Zo verbergt ze gebrek aan professionaliteit”

Drie producenten die met actrice Rebel Wilson hebben gewerkt, beschuldigen haar van het verspreiden van ‘gemene leugens’. Wilson beschuldigde hen eerder van ‘ongepast gedrag’ richting haar. Ook zetten de makers hun vraagtekens bij de beschuldigingen die Wilson heeft geuit richting acteur Sacha Baron Cohen. 

Meer krantenkoppen in België

Vzw IMLandelijk verdeelt gratis mobiele alarmsystemen: “Afschrikmiddel voor eventuele belagers”

Marleen Achtergaele (63) uit Bissegem is coördinator van de zelfhulpvereniging IMLandelijk. “We zijn een groep vrijwilligers die slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag ondersteunen. Onze gratis alarmsysteemgadgets kunnen een veiligheidsgevoel creëren bij slachtoffers, lotgenoten, de burger in het algemeen. Kortom: voor wie het nodig acht om zichzelf een geruststelling te geven.”
The post Vzw IMLandelijk verdeelt gratis mobiele alarmsystemen: “Afschrikmiddel

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »

Goedkoop, tot 10.000 keer straffer dan morfine en dus levensgevaarlijk: wat moet je weten over de designerdrugs in opmars?

Het Nederlandse kenniscentrum voor drugs luidt de alarmbel over ‘nitazenen’. Dat zijn in het lab gemaakte pijnstillers uit de opiumfamilie die als levensgevaarlijke designerdrugs in opmars worden beschouwd. Wat is dat riskante spul precies? Wie neemt dat? En waarom is het niet enkel gevaarlijk voor druggebruikers? “Je ademhaling kan gewoon stoppen.”

Lees meer »

Dagobert en Jeannine zijn 60 jaar gelukkig getrouwd

Dagobert Duprez (92) en Jeannine Delbaere (91) werden op het stadhuis ontvangen door raadslid Stephanie Demeyer. Jeannine is geboren in Kortrijk op 19 juni 1943. Zij trok naar het Pensionaat Zusters St-Jozef in Wakken. Jeannine was medezaakvoerder van Juwelier Duprez-Delbaere. Zij is lid van het koor St.-Lutgardis Bellegem. Dagobert werd geboren in Bellegem op 9
The post Dagobert en

Lees meer »

Overheid veilt luxevilla’s die aan Turkse maffia werden gelinkt

Gigantische kristallen kroonluchters, verschillende wellnessruimtes, slaapkamers met gouden versieringen en overal mozaïeken. Ooit waren twee gigantische en peperdure villa’s in de Antwerpse Kempen eigendom van Turkse ondernemers die gelinkt werden aan de Turkse maffia. Nu worden de in beslag genomen domeinen openbaar verkocht. Wie wil, kan een bod wagen.

Lees meer »

KIJK. Trump beweert dat zijn speeches die vaak van de hak op de tak springen eigenlijk “briljante” strategie zijn, die hij “the weave” noemt

Donald Trump heeft tijdens een verkiezingsrally in Pennsylvania uitleg gegeven bij zijn aparte manier van speechen. Van de oud-president is bekend dat hij zich niet aan scripts houdt en al snel begint te improviseren, waarbij hij vaak van de hak op de tak springt. Geen toeval, zegt hij nu. Het is een “briljante” strategie, die hij zelf “the weave” noemt.

Lees meer »

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan Congo

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan de Democratische Republiek Congo (DRC), het land dat momenteel het zwaarst getroffen wordt door de mpox-epidemie. Dat heeft de federale ministerraad vrijdag beslist op voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.

Lees meer »

Luc Vandecasteele brengt expo ‘#150mmchallenge’ naar Transfo

Kunstsmeden uit de hele wereld exposeren in het ‘Mechaniekersgebouw’ van Transfo in Zwevegem hun 325 kunstwerken die ze maakten uit een 150 millimeter lang stuk staal. De tentoonstelling is een initiatief van de Winkelse kunstsmid Luc Vandecasteele, die onder meer bekend is voor zijn smedenweekends en zijn contacten met internationale kunstsmeden met wie hij in 2016 in Ieper een ‘Poppymonument’

Lees meer »