Opvallend rustig in Disneyland Parijs door Olympische Spelen: “We moesten maar tien minuten wachten”

Zomerseizoen, schoolvakantie en (meestal) warme en zonnige dagen: alles zit goed om veel bezoekers naar Disneyland Parijs te lokken. Alleen is dat dit jaar net iets anders door de Olympische Spelen. Veel toeristen verkiezen de sportwedstrijden boven de attracties waardoor wachttijden aanzienlijk lager liggen dan normaal. 

Meer krantenkoppen in België

Man (44) bijt vriendin in kaak en gooit haar van balkon: “Een combinatie van alcohol en drugs is nooit goed”

De 44-jarige T.V. uit Aalst moest zich dinsdag in de Dendermondse rechtbank verantwoorden voor poging doodslag. Hij gooide vorig jaar zijn vriendin van het balkon van zijn appartement. Onder invloed van verdovende middelen beet hij haar eerder ook al in de kaak. “Een combinatie van alcohol en drugs is nooit goed”, sprak de procureur, die drie jaar cel eist.

Lees meer »

Duitslandkenner Geert Van Istendael over triomftocht van AfD: “Er zijn zorgwekkende parallellen te trekken met het verleden”

Voor het eerst sinds Wereldoorlog II is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitslandexpert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

“Hij is de grappigste”: terwijl ook De Bruyne het ‘beu’ is, denkt Doku te weten wie befaamde tekstjes op matchballen van Haaland schrijft

Zelf zijn Kevin De Bruyne (33) en Jeremy Doku (22) het ook (gespeeld) beu om telkens maar weer een matchbal te moeten signeren na een zoveelste hattrick van Erling Haaland (24). Aan acht stuks in 69 Premier Leaguematchen zit de spits van Manchester City nu. Waanzinnig. Maar die “F**k off” op zijn bal? Dat kwam niét van de twee Rode

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor

Team Dynamisch Lo-Reninge maakte zopas de kandidatenlijst bekend waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken op 13 oktober. Burgemeester Lode Morlion neemt afscheid van de politiek en draagt de fakkel over aan Lieve Castryck, die de lijst zal trekken.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook topsprintster Sha’Carri Richardson komt naar Memorial Van Damme

Op 13 en 14 september wordt het Koning Boudewijnstadion de hotspot van het atletiek. De Allianz Memorial Van Damme organiseert de finale van de Diamond League, voor het eerst over twee dagen. Olympische sterren als Armand ‘Mondo’ Duplantis – gaat hij voor een nieuw wereldrecord? -, Femke Bol en Sha’Carri Richardson tekenen al zeker present.

Lees meer »

De Zonnewijzer trekt op fietsvakantie

Naar goede gewoonte organiseerde lokaal dienstencentrum De Zonnewijzer een meerdaagse fietsvakantie. Geert Loncke, intussen centrumleider op rust, zet zich nog altijd vrijwillig in om deze toffe vakantie mogelijk te maken. Zo’n dertig fietsers wipten afgelopen maandag op het zadel naar het Oost-Vlaamse Terneuzen, van waaruit ze tot en met vrijdag tripjes zullen maken. “De fietsvakantie
The post De Zonnewijzer

Lees meer »