Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem

Niels Vanhecke (22) begon zijn eigen zaak Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem. Het bedrijf biedt EPC-attesten en plaatsbeschrijvingen aan. Daarbij streeft Niels telkens naar de maximale kwaliteit voor de klant.

“Ik heb altijd al een interesse gehad in de vastgoedwereld en zo heb ik dan ook mijn bachelordiploma immobiliën en verzekeringen behaald”, opent de 22-jarige Niels Vanhecke uit Izegem.

Regio Zuid-West-Vlaanderen

“Tijdens deze opleiding heb ik heel wat kennis en ervaring kunnen opdoen en heb ik gekozen om verder de weg in te slaan van de diensten die bij vastgoed komen kijken. Het afleveren van goed werk en tegelijk uitleg kunnen geven aan de klant over deze onderwerpen, geeft mij heel veel voldoening. Mijn zaak is gelegen in Izegem, waardoor ik dus voornamelijk actief ben in de regio Zuid-West-Vlaanderen.”

Vastgoeddiensten Vanhecke biedt EPC-attesten en plaatsbeschrijvingen aan en wil het tegendeel bewijzen van het beeld dat vaak in de media wordt weergegeven. “Dit wil ik doen door nauwkeurig te werk te gaan en aandacht te besteden aan een volledige dienstverlening. Als de klant nog met vragen zit voor of na de dienst wil ik hiervoor uitgebreid de tijd nemen om die te beantwoorden. Binnen Vastgoeddiensten Vanhecke zijn transparantie en vertrouwen de kernwaarden.”

Standaarddocumenten

“Ook maak ik gebruik van zelfgemaakte standaarddocumenten tijdens mijn plaatsbezoeken. Ten eerste helpt dat de klant en mij om zo efficiënt mogelijk mijn werk te doen en ten tweede om een zo correct mogelijk attest af te leveren. Telkens wanneer ik kan, ben ik bezig met deze documenten te optimaliseren om naar de maximale kwaliteit te streven voor de klant.”

Naast alle aandacht voor een zo goed mogelijke dienstverlening, gaat er ook veel tijd naar de branding. “Ik vind het belangrijk om een goed imago naar buiten te brengen”, aldus Niels. “Dat kan gaan van mapjes om de attesten af te leveren tot tips omtrent EPC-attesten op mijn sociale media”, besluit hij. (RV)

The post Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlimmeren rouwt om Bart (42), die overleed na crash tegen aanhangwagen: “Hier verwacht je geen ongevallen met zware afloop”

In het dorpscentrum van Vlimmeren (Beerse) wordt met verslagenheid gereageerd op het verkeersongeval waarbij zaterdagavond de 42-jarige motorrijder Bart J. uit Wechelderzande (Lille) om het leven is gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Hoogstraat, vlak bij het parochiecentrum waar een eetfestijn plaatsvond. “Dat de sfeer de hele avond zeer bedrukt was, hoef ik je niet te vertellen.”

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe gewapende jongeman (18) met bajonet rondliep in München: “Mogelijke aanslag” op Israëlisch consulaat verijdeld

De Duitse politie heeft donderdagochtend een gewapende jongeman doodgeschoten in de stad München. De 18-jarige wilde mogelijk een aanslag plegen op het Israëlische consulaat-generaal, zegt Joachim Herrmann, minister van Binnenlandse Zaken van Beieren. De zaak moet wel nog verder worden opgehelderd. Volgens Duitse media stond de verdachte bij de veiligheidsdiensten bekend als islamist. Beelden tonen hoe hij gewapend rondliep in

Lees meer »

Goud voor Frans en Maria

Op 29 augustus mochten Maria Planckaert en Frans Vanhuysse hun gouden huwelijksjubileum vieren. 50 jaar geleden gaven ze elkaar hun jawoord. Frans is in Zwevegem geboren op 30 mei 1939. Hij was bediende bij Bekaert. Maria had haar wiegje eveneens in Zwevegem staan, en zag het levenslicht op 1 mei 1938. Zij deed het huishouden.
The post Goud voor

Lees meer »

Katholieke kerk zit samen met (West-Vlaamse) slachtoffers van seksueel misbruik: enkele zullen paus mogen ontmoeten

Vandaag kwamen vertegenwoordigers van de katholieke kerk samen met 34 slachtoffers van seksueel misbruik binnen de kerk. Tijdens het overleg werd besproken wie van hen de paus zal mogen ontmoeten tijdens zijn bezoek aan ons land eind september, maar er is nog geen beslissing genomen. Onder de slachtoffers zijn er enkele uit West-Vlaanderen.
The post Katholieke kerk zit samen

Lees meer »

“Hey Kevin, wij spelen de bal echt niet zomaar rond, hoor”: handbalwereld lastig op kapitein Rode Duivels

“Van links naar rechts en terug. We speelden te veel handbal”. Dat was het oordeel van Kevin De Bruyne over de slappe eerste helft van de Rode Duivels tegen Israël, vrijdagavond. Een uitspraak die in handbalmiddens op een ijskoude steen viel: “Wie zoiets zegt, kent niets van onze sport. Passief spel, eindeloos heen-en-weer getik zoals je in het voetbal zo

Lees meer »

Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd

Twee oude knuppelpaden in het Hoornwerkpark in Ieper kregen een make-over. De paden vormen een zachte verbinding tussen het centrum van Ieper en de omgeving van Camping Jeugdstadion en waren in slechte staat.
The post Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het zou een teleurstelling zijn, mochten we ons opnieuw aanpassen tegen Frankrijk”: Marc Degryse wil dat Duivels uitgaan van eigen sterkte

“Tedesco heeft al een paar keer herhaald dat hij wil uitgaan van eigen sterkte. Wel, ik wil het maandagavond ook zien.” Onze huisanalist Marc Degryse pleit ervoor dat de Rode Duivels maandag in Lyon uitgaan van eigen sterkte tegen ‘Les Bleus’. “De omschakelingen worden cruciaal – zowel defensief als offensief.”

Lees meer »

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »