Nergens zonder weg in Perk

20:30 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

China met ruime voorsprong grootste voertuigproducent ter wereld

China was vorig jaar met voorsprong ‘s werelds grootste producent van voertuigen en goed voor een op de drie (32 procent) geproduceerde voertuigen. Europa was goed voor 20 procent, Noord-Amerika voor 17 procent en Japan en Zuid-Korea voor 14 procent. Dat blijkt uit cijfers van de Europese autoconstructeurskoepel ACEA.

Lees meer »

Ontslagen Lotte Vermeir had binnen VRT statuut van klokkenluider

VRT-CEO Frederik Delaplace ontkende bij zijn toelichting aan de raad van bestuur over de ontslagen van Ricus Jansegers en Lotte Vermeir formeel dat één van hen het statuut van klokkenluider had. Dat klopt alvast niet, want de gewezen netmanager van Eén en Canvas stapte in de lente zelf met gevoelige info naar de adviseur integriteit en verkreeg een beschermd statuut,

Lees meer »

Nieuw loopevent ‘Ter Borcht on the move’ in Meulebeke

Na elf geslaagde Koeketienelopen gooit de Meulebeekse joggingclub van AV Molenland het over een andere boeg. De initiatiefnemers van dit wandel- en loopevenement komen nu met ‘Ter Borcht on the Move’. Dit vindt plaats op zondag 15 september tussen 10 en 15 uur. Het epicentrum van dit alles blijft het domein Ter Borcht.
The post Nieuw loopevent ‘Ter Borcht

Lees meer »

Zita Gheysens gaat voor sprintcarrière op de piste

Zita Gheysens slaat een andere weg in. De zeventienjarige juniore zal niet meer op de weg te zien zijn, des te meer op de piste. De Izegemse gaat zich voortaan focussen op de sprintnummers: keirin, (team)sprint en kilometer.
The post Zita Gheysens gaat voor sprintcarrière op de piste appeared first on KW.be.

Lees meer »