Mét negen Belgen, waarvan acht Limburgers: de Gouden Schoen Manager-ploeg van Jarno Bertho

Ook VTM NIEUWS-voetbaljournalist Jarno Bertho neemt deel aan de Gouden Schoen Manager (de opvolger van de Gouden 11, red.). Ben jij het eens met Bertho of denk je er helemaal anders over? Bewijs dat je de grootste kenner bent van het Belgische voetbal en maak kans op 10.000 euro cash en nog veel andere prachtige prijzen dankzij HLN. 

Meer krantenkoppen in België

Inwoners van Lo kunnen voortaan deelwagen gebruiken

Aan de Oude Eiermarkt in Lo staat sinds kort een deelwagen ter beschikking van de inwoners. Het voertuig reserveren kan via het autodeelplatform Claus Mobility. “Deelwagens zijn belangrijk voor plattelandsgemeenten”, zegt schepen Wout Cornette.
The post Inwoners van Lo kunnen voortaan deelwagen gebruiken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.
The post Lisa start met

Lees meer »

Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land

Serge Pauwels (40) kijkt als bondscoach van de Belgische junioren uit naar het komende EK en WK wielrennen. Met Bredenaar Corneel Vanslembrouck neemt hij zelfs een streekgenoot mee naar de Europese titelstrijd in Limburg.
The post Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Nieuw fenomeen Roxy Dekker domineert Nederlandse hitlijsten: “Op Tomorrowland had ik pas door dat ik ook bij jullie fans heb”

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »

Aantal boeren blijft dalen: in één jaar tijd weer zes procent minder landbouwbedrijven

West-Vlaanderen telt nog 7.463 landbouwbedrijven. 507 stuks of 6 procent minder dan een jaar geleden en liefst 15 procent minder in vergelijking met tien jaar eerder. Toen waren er nog 8.792 land- en tuinbouwers in onze provincie aan de slag. Dat blijkt uit de jaarlijkse cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. “De politiek moet dringend een duidelijk én werkbaar kader

Lees meer »

Amerikaanse schoolschutter (14) riskeert levenslange gevangenisstraf maar ontsnapt aan doodstraf omdat hij minderjarig is

De tiener die verdacht wordt van de schietpartij in een middelbare school in Georgia, is vandaag voor het eerst verschenen voor de staatsrechtbank. De 14-jarige Colt Gray wordt aangeklaagd voor moord naar aanleiding van de schietpartij van woensdag waarbij vier mensen om het leven kwamen en negen anderen gewond raakten. Ook Grays vader, die hem naar verluidt het moordwapen cadeau

Lees meer »

Olieprijs op laagste niveau in anderhalf jaar

Een vat Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee, werd vrijdag opnieuw goedkoper en bereikte het laagste peil in anderhalf jaar. De prijs zakte vrijdag met 2,23 procent tot 71,07 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI werd eveneens 2,26 procent goedkoper tot 67,59 dollar per vat.

Lees meer »

Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen

Begin juli presenteerde lijsttrekker Dieter Carron de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Bij de voorstelling stonden nog enkele plekjes open, omdat de partij nog zocht naar enkele specifieke profielen. Ondertussen werden de resterende 6 plaatsen ingevuld.
The post Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder van 14-jarige verdachte waarschuwde school in Georgia voor schietpartij: “Mijn zoon is een extreem noodgeval”

De moeder van de 14-jarige jongen die ervan wordt beschuldigd vier mensen te hebben doodgeschoten en negen anderen te hebben verwond op zijn middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia, heeft de school op de ochtend van de schietpartij gebeld en gewezen op het “extreme noodgeval” dat haar zoon is. Dat schrijft The Washington Post op basis van tekstberichten en

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Handzame kermist vier dagen lang

Na Edewalle en Kortemark blijft de gemeente gewoon kermissen, want het volgende feestgedruis vindt vanaf 6 september alweer plaats in Handzame, waar een heus feestdorp op poten gezet wordt, van de Gildezaal tot aan café ‘t Schaek.
The post Handzame kermist vier dagen lang appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene omgeving”

Op 1 september 2014 opende De Dorpsparel de deuren nadat er 14 jaar geen schooltje meer was. Tien jaar later bloeit en groeit de school nog steeds, en dat wordt gevierd met een rommelmarkt, een reuzespeelstraat en een optreden van de Schorriemorrieband.
The post Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene

Lees meer »