LIVE VIKINGUR-AA GENT. Max Dean scoort bij z’n debuut vanop de stip, 0-3 voor Gent!

AA Gent legde vorige week dankzij een sterke tweede helft Vikingur uit de Faeröer Eilanden vakkundig over de knie met 4-1. Dat biedt mogelijkheden voor Wouter Vrancken om in de terugwedstrijd nog het één en ander uit te proberen. 

Meer krantenkoppen in België

Circulatieplan tijdens werken Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn: “Veiligheid van de kinderen blijft de prioriteit”

Vanaf 1 september geldt er een gewijzigde verkeerssituatie in het Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn. De toegangsweg naar basisschool De Polyglot heropent in één richting: men kan van de Oudenaardseweg naar de Helstraat, maar niet meer van de Helstraat naar de Oudenaardseweg. De rijstrook wordt tijdelijk aangelegd op de parkeerstrook voor de SpieHel. “Dit doen we omdat er renovatiewerken aan de

Lees meer »

“Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”: zoveel brengt investering in huurhuis op

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht naar nieuwe jonge kandidaten voor onze partij”

Samenplus doet voor de derde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie. “Dat een deel van onze partij naar een nieuwe politieke beweging overstapte, belet ons niet met volle overtuiging naar de kiezer te stappen en de vastberadenheid is sterker dan ooit”, zegt Kimara Goethals.
The post Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht

Lees meer »

De Lijn vernieuwt roltrappen in 2 Antwerpse premetrostations

Vervoersmaatschappij De Lijn vernieuwt de roltrappen in de Antwerpse premetrostations Sport en Meir. In station Sport zijn de werken al van start gegaan voor de plaatsing van 3 nieuwe roltrappen. In de nacht van 8 op 9 september beginnen de werken in station Meir en worden 15 nieuwe roltrappen geplaatst.

Lees meer »

Schade aan bovenleiding in Beernem: één spoor tussen Brugge en Aalter in gebruik

De herstellingswerkzaamheden aan de bovenleiding tussen Oostkamp en Maria-Aalter verlopen moeizamer dan verwacht. Tientallen medewerkers van Infrabel werken in ploegen de klok rond, meldt de spoorwegnetbeheerder. Maandagmiddag is een van de drie sporen al in gebruik.
The post Schade aan bovenleiding in Beernem: één spoor tussen Brugge en Aalter in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken Nijverheidsstraat in Ingelmunster afgerond: nieuwe inrichting met zone 30

Op zondagvoormiddag 8 september zijn de bewoners van de Nijverheidsstraat in Ingelmunster welkom in de gemeentelijke loods voor een drink. De riolerings- en wegeniswerken zijn immers afgerond in deze straat en de weg heeft een nieuwe inrichting.
The post Werken Nijverheidsstraat in Ingelmunster afgerond: nieuwe inrichting met zone 30 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof erg in het succes van een frituur”

Frituur De Fritoric opent op woensdag 11 september de deuren langs de Kleppestraat in Dadizele. De nieuwe frituur is een initiatief van Steve Grymonprez, de zaakvoerder van restaurant De Historic op de Plaats in Dadizele. Joeri Bartholomeus, jarenlang medewerker in De Historic, wordt het vaste gezicht in de frituur.
The post Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof

Lees meer »

22 jaar na zijn dood: broer van Pim Fortuyn eist actie na DNA-spoor op wapen

22 jaar na de dood van de Nederlandse politicus Pim Fortuyn is het moordwapen nog altijd omgeven met mysteries. Moordenaar Volkert van der G. heeft nooit verteld hoe hij aan het pistool kwam waarmee hij de populaire politicus doodde. Op deze Firestar M43 zat een onbekend DNA-spoor dat deze zomer opnieuw door justitie is onderzocht. Dat blijkt uit een nieuwe

Lees meer »

Nederlands koppel dat hoteldrama in Duitsland overleefde, vertelt nu over tweede wonder: “Vijf minuten voor instorting vertelde ik Mark dat ik zwanger was”

Het waren beelden die exact een maand geleden zo naar de keel grepen: een Nederlands peutertje (2) en zijn jonge mama (23) die na 10 uur levend van onder het puin van een ingestort hotel in Duitsland werden gehaald. Ze hadden het wonderwel gered dankzij een deur die op hen was gevallen. Later werd ook vader Mark (26) vanonder het

Lees meer »