LIVE. Biles of Andrade? Grondoefening allesbeslissend in allroundfinale van het turen

Dag zes op de Olympische Spelen. Dankzij judoka Gabriella Willems (27) heeft ons land nu drie medailles op de teller staan. Komen daar vandaag nog enkele sterke prestaties bij? Volg de actie in Parijs hieronder live! 

Meer krantenkoppen in België

Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van een voorstelling te mogen staan”

Tot en met 6 oktober kan je komen kijken naar ‘Lelies’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Eén van de rollen wordt vertolkt door Thomas Servranckx uit Oostende, die nog altijd in deze badstad woont.
The post Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van

Lees meer »

Is overleden Russische “spionagewalvis” doodgeschoten? “Meerdere schotwonden aangetroffen”, beweren ngo’s

Hvaldimir, de beloega die in 2019 opdook in Noorse wateren met een Russisch harnas om, is door kogels gedood. Dat beweren 2 Noorse ngo’s. Het levenloze lichaam van het dier werd dit weekend aangetroffen in het zuiden van Noorwegen, maar de beloega werd volgens de ngo’s dus doelbewust gedood. Het blijft nog enkele weken wachten op het autopsieverslag, maar nu

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof erg in het succes van een frituur”

Frituur De Fritoric opent op woensdag 11 september de deuren langs de Kleppestraat in Dadizele. De nieuwe frituur is een initiatief van Steve Grymonprez, de zaakvoerder van restaurant De Historic op de Plaats in Dadizele. Joeri Bartholomeus, jarenlang medewerker in De Historic, wordt het vaste gezicht in de frituur.
The post Steve opent De Fritoric in Dadizele: “Ik geloof

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Ik gun je alle geluk, maar financieel wordt het lastig”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) in ‘Dag Allemaal’. Daarom legt ze haar lot nu in de handen van de ‘Blind getrouwd’-experts. Het is aan kersverse echtgenoot Simen (31) om een einde te maken aan acht jaar single zijn. Daarvoor zal hij ook het vertrouwen moeten winnen van Larissa’s broer,

Lees meer »

16-jarige jongen raakt lichtgewond na ongeval met tractor in Torhout: “Het voertuig zelf bleek niet ingeschreven en verzekerd te zijn”

Bij het ongeval met de landbouwtractor die zondagmiddag tegen een elektriciteitscabine reed in Torhout is een 16-jarige jongen uit Oostkamp lichtgewond geraakt. Dat meldt de politie Kouter. De tractor zelf bleek ook niet ingeschreven en verzekerd te zijn.
The post 16-jarige jongen raakt lichtgewond na ongeval met tractor in Torhout: “Het voertuig zelf bleek niet ingeschreven en verzekerd te

Lees meer »

Extra kat in plaats van hond voor Downing Street 10

De Britse premier Keir Starmer heeft, “na een lange zomer van onderhandelingen”, zijn kinderen de zegen gegeven om een nieuw katje binnen te laten in zijn ambtswoning, Downing Street 10. Dat heeft Starmer gezegd in een interview met BBC 5 Live. In de ambtswoning verblijft al sinds 2011 de bekende Larry the Cat.

Lees meer »