LIVE. Belgische boksster Oshin Derieuw knokt zich op punten naar kwartfinale

Dag zes op de Olympische Spelen. Dankzij judoka Gabriella Willems (27) heeft ons land nu drie medailles op de teller staan. Komen daar vandaag nog enkele sterke prestaties bij? Volg de actie in Parijs hieronder live! 

Meer krantenkoppen in België

“Wat een puinhoop”: opnieuw veel frustratie na ticketverkoop voor extra Wembley-shows van Oasis

Opnieuw veel boze fans van de Britse band Oasis. Normaal gezien zouden muziekliefhebbers die tijdens de officiële ticketverkoop voor de reünietour naast een kaartje gegrepen hebben als eerste een uitnodiging krijgen voor de verkoop voor de twee extra shows in Wembley. Al blijkt nu dat veel fans van de rockband die langverwachte mail dan toch niet ontvangen hebben.

Lees meer »

Michèle (54) ment al één jaar café ’t Peerdeken: “De laatavonduren nemen we er met plezier bij”

Precies een jaar geleden kreeg café ’t Peerdeken, gelegen op het kruispunt van de Tieltstraat, de Nijverheidsstraat en de Marialoopsteenweg, in de persoon van Michèle Lybeer (54) een nieuwe uitbaatster. Meteen werden alle geruchten de kop ingedrukt dat het historisch café zou verdwijnen. Nu, een jaar later, is ’t Peerdeken opnieuw een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen die van een gezonde

Lees meer »

LIVESTREAM. Remco Evenepoel versnelt en dicht meteen gaatje met tweede groep – Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Ondanks motregen zetten Green Onions Grote Markt in vuur en vlam

Zaterdagavond vanaf 20.30 uur ging het gratis optreden van de populaire rockcoverband Green Onions door op de Grote Markt. Zoals verwacht bracht de medleyband iedereen aan het dansen. De onuitputtelijke energie van zanger Marino Dendooven en de muzikanten was aanstekelijk en leverde de band een eensgezinde ‘we want more’ op van het publiek.
The post Ondanks motregen zetten Green

Lees meer »

Biden: Netanyahu doet onvoldoende om deal rond te krijgen – 86.000 prikken gezet tegen polio op eerste dag vaccinatiecampagne Gaza

Een deal over het vrijlaten van Israëlische gijzelaars door Hamas is volgens de Amerikaanse president Joe Biden “erg dichtbij”. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zou echter niet genoeg doen om de deal rond te krijgen, zegt Biden maandag. Washington werkt aan een alles-of-nietsakkoord voor Israël en Hamas om tot een wapenbestand en de vrijlating van de gijzelaars in Gaza te

Lees meer »

Nóg meer werken in Wervik: nu ook Ooievaarsstraat afgesloten door werken Fiberklaar

Doorgaand verkeer in de drukke Ooievaarsstraat in Wervik is momenteel niet mogelijk wegens werken in opdracht van Fiberklaar. De nutswerken vinden plaats aan de kant van de pare nummers, de kant van het stadhuis. Tijdens het weekend is alle doorgaand verkeer wel mogelijk in deze drukke centrumstraat.
The post Nóg meer werken in Wervik: nu ook Ooievaarsstraat afgesloten door

Lees meer »

Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum

Het Da Vinci Atheneum startte het nieuwe schooljaar met enkele opvallende veranderingen. Smartphones zijn voortaan verboden op het schoolterrein en de leerlingen worden aangemoedigd om herbruikbare flessen te gebruiken, die ze kunnen vullen aan de nieuwe watertap van Brita.
The post Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum appeared first on KW.be.

Lees meer »