Kinderen reizen in augustus gratis met Kusttram als ze een strandbloem tonen

De Lijn pakt uit met een fleurige actie aan de kust. In augustus reizen de jongste reizigers namelijk gratis met de Kusttram, door simpelweg een strandbloem te tonen.

De Kusttram is meer dan een vervoermiddel, het is voor velen ook een synoniem voor vakantie. Maar het hele jaar door vertrouwen kustbewoners op de tram om hen naar hun dagelijkse bestemmingen te brengen. Toeristen gebruiken de tram om hun favoriete plekken te bereiken, en zelfs de allerkleinsten kunnen met de Kusttram naar hun zandkasteel of strandwinkeltje.

Kleine verrassing

Deze zomer zet De Lijn de Kusttram extra in de kijker met een speciale actie. Kinderen onder 12 jaar mogen de hele maand augustus een strandbloem gebruiken als vervoerbewijs. Dit biedt hen een voordelige en speelse manier om van de Kusttram te genieten. Na hun rit kunnen ze hun bloem inruilen voor een kleine verrassing in een Lijnwinkel aan de kust.

Om de actie extra in de verf te zetten, worden een aantal Kusttrams volledig ‘gewrapt’.

Deelnemende Lijnwinkels aan de kust: De Panne Centrum, Koksijde Bad, Oostduinkerke Bad, Nieuwpoort Bad, Nieuwpoort Stad, Westende Bad, Middelkerke Degreefplein, Oostende Station, Oostende Marie-Joséplein, Bredene Duinenplein, De Haan aan Zee, Wenduine Centrum, Blankenberge Station en Knokke Station

The post Kinderen reizen in augustus gratis met Kusttram als ze een strandbloem tonen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na meer dan acht maanden staan woningen uit ‘Huis gemaakt’ eindelijk te koop: “Het resultaat mag er écht zijn”

Het heeft ruim acht maanden geduurd, maar de panden van de twee verliezende koppels uit het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ staan eindelijk te koop. Vanaf vandaag kan iedereen een bod uitbrengen en op 14 september wordt er een exclusieve kijkdag georganiseerd voor alle geïnteresseerden. Wij kregen nu al een rondleiding in beide woningen en vroegen de makelaar waarom het zó lang

Lees meer »

“Hij is geen type waar ik op zou vallen”: emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom ziet in ‘Blind getrouwd’

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »

Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie

Op de Transfosite werd de 16de editie van Kunstzomer Leiestreek officieel geopend. Nog tot eind september kunnen bezoekers gratis genieten van kunst op 17 unieke locaties verspreid over evenveel steden en gemeenten in de Leiestreek.
The post Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie appeared first on KW.be.

Lees meer »