KIJK. DJ Khaled toont vriezer met maar liefst 45 ijssoorten, maar krijgt meteen kritiek: “Wat een vreselijk gedrag”

DJ Khaled heeft op Instagram een video gedeeld waarin hij een inkijk geeft in zijn keuken. Meer bepaald in zijn diepvries, die meteen veel aandacht trekt. Er valt dan ook een gigantisch assortiment aan ijssoorten te bewonderen. Van potten ijs tot ijssandwiches en ijshoorntjes, in totaal zijn er maar liefst 45 verschillende soorten. Al krijgt de producer ook heel wat kritiek te verwerken. “Mensen zijn aan het verhongeren en hij post een video van een koelkast vol ijs en chocolade.” 

Meer krantenkoppen in België

Het succes van ‘Onder de shelter’: “Middag vol muziek en comedy”

Na eerdere succesedities onder de noemer Kasteelfeesten en Riderfort’23 ging op zondag 1 september ‘Onder de shelter’ door. Het gratis event met veel muziek en comedy in regie van Dominiek Schrauwen en Vrienden van het Live Lied.
The post Het succes van ‘Onder de shelter’: “Middag vol muziek en comedy” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geen signalen dat schutter München gevaar vormde”

De 18-jarige Oostenrijker die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in de Duitse stad München, vertoonde geen signalen dat hij een gevaar vormde hoewel er vermoedens van radicalisering waren. Dat stellen de Oostenrijkse autoriteiten.

Lees meer »

LIVESTREAM. Evenepoel wil ploegmaat Magnier naar nieuwe zege loodsen, kijk als HLN-abonnee nu LIVE naar de vijfde rit in de Tour of Britain

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (die morgen eindigt). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig

Lees meer »