Jongen van 16 overleden bij verkeersongeval in Gingelom

In de Landestraat in Gingelom is een jongen van 16 overleden bij een verkeersongeval met een wagen. De omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk. De ravage is enorm, dat is te zien aan de brokstukken die over de weg verspreid lagen. 

Meer krantenkoppen in België

Op zoek naar de ‘verdwenen’ Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’: “Hij heeft de naam van z’n B&B wéér veranderd”

Na zijn stormachtige deelname aan ‘B&B zoekt lief’ lijkt B&B-uitbater Jelmont van Gestel (62) van de aardbodem verdwenen. Hij is totaal onbereikbaar en laat iedereen met vragen achter, inclusief VTM. Daarom trok ‘Dag Allemaal’ naar Portugal om op zoek te gaan naar de man die deze zomer zoveel mensen tegen zich in het harnas joeg. “Als er gasten zijn, kampeert

Lees meer »

Sanapolis opent jeugdverblijf

De site Sanapolis blijft in volle ontwikkeling. Naast een brasserie, een kinderboerderij en toeristische en sportieve functies komt er nu ook nog een jeugdverblijf bij. “Het is bovendien een volledig inclusief jeugdverblijf, zodat ook jongeren met een beperking er terechtkunnen”, zegt CEO Luc Verhulst.
The post Sanapolis opent jeugdverblijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea heeft “20 tot 30 gezagsdragers geëxecuteerd” die schade door zware overstromingen niet konden voorkomen

Zware regenval teisterde eind juli het noordwesten van Noord-Korea. De daaropvolgende overstromingen kostten mogelijk het leven aan 1.500 mensen. Volgens de Zuid-Koreaanse zender ‘TV Chosun’ heeft het Noord-Koreaanse regime 20 tot 30 mensen geëxecuteerd in leidinggevende functies omdat ze er onvoldoende in geslaagd waren om de schade te beperken.

Lees meer »

Laatste nakomeling van Yvonne Serruys schenkt Menen 26 kunstwerken: “Een collectie van onschatbare waarde”

2023 werd voor Menen het jaar van Yvonne Serruys. Een unieke tentoonstelling over de vooruitstrevende artieste, bracht meer dan 7.500 bezoekers naar de grensstad. In het verlengde hiervan heeft haar laatste nakomeling 26 kunstwerken aan de stad geschonken.
The post Laatste nakomeling van Yvonne Serruys schenkt Menen 26 kunstwerken: “Een collectie van onschatbare waarde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tempo Team wint zaalvoetbaltornooi in Moerkerke

In aanloop naar de nieuwe zaalvoetbalcompetitie had in augustus traditioneel in de sporthal van Moerkerke het tornooi ‘Ploeg van ‘t stad’ plaats. Tempo Team uit Sijsele toonde zich alvast het sterkst door vrijdag de finale te winnen tegen ZVC Alvex.
The post Tempo Team wint zaalvoetbaltornooi in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »