Fernand en Ginette uit Brugge vieren diamanten huwelijksverjaardag

Fernand Hindyricks (78) en Ginette Fauché (81) uit de Baron De Serretstraat in Sint-Michiels vierden op vrijdagavond 26 juli hun diamanten huwelijksjubileum bij hun kleindochter in Sint-Andries.

Fernand en Ginette zijn 60 jaar geleden in het huwelijk getreden en kregen na hun huwelijk twee kinderen. Intussen zijn er vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Spanje

Fernand was boekhouder bij de MBZ voor de haven van Zeebrugge terwijl Ginette huisvrouw was en instond voor de opvoeding van de kinderen.

Het echtpaar houdt van reizen en trok vroeger regelmatig naar Spanje.

The post Fernand en Ginette uit Brugge vieren diamanten huwelijksverjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Expert waarschuwt voor groeiende macht grote technologiebedrijven: “Moeten aan minder regels voldoen dan een kopje koffie”

Grote technologiebedrijven regeren steeds meer de wereld. Dat zegt Marietje Schaake, directeur van het Cyber Policy Center van de Stanford University. Ze vindt het dan ook logisch dat die bedrijven steeds meer in het vizier van het gerecht komen. Denk maar aan X van Elon Musk dat in Brazilië verboden werd of Telegram-topman Pavel Doerov die in Frankrijk vervolgd wordt.

Lees meer »

Auto belandt op zijn dak na uitwijkmanoeuvre op E40 in Brugge

Woensdagmiddag rond 13 uur gebeurde op de E40 in Brugge een ongeval. Een personenwagen, die net voorbij de verkeerswisselaar in Brugge in de richting van Brussel reed, ging na een uitwijkmanoeuvre aan het slippen en belandde op zijn dak tegen de vangrail.
The post Auto belandt op zijn dak na uitwijkmanoeuvre op E40 in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Derudder stelt lijst Oostrozebeke.nu voor

Op zondag 1 september werd in het gemeenschapscentrum ’t Juf het startschot gegeven van de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Er kwam heel veel volk opdagen om de 19 kandidaten van dichtbij tezien en horen. De voorstelling van de kandidaten gebeurde door lijsttrekker Luc Derudder van de lijst Oostrozebeke.nu.
The post Burgemeester Derudder stelt lijst Oostrozebeke.nu voor appeared first

Lees meer »

Bewijsmateriaal is zo nat dat het onbruikbaar is, dus gaat verdachte van dubbele moordpoging vrijuit: “Rechtsstaat onwaardig”

Een man die in 2005 bij verstek werd veroordeeld tot een celstraf van 25 jaar voor poging tot moord en jarenlang op de Belgische ‘most wanted’-lijst stond, ontsnapt aan zijn straf. Het bewijsmateriaal in zijn zaak blijkt namelijk in zo’n slechte staat dat er geen proces meer mogelijk is. Dat heeft het hof van assisen in Henegouwen woensdag beslist. “Een

Lees meer »

Marie-Pierre Creton bakt wafeltjes voor Think Pink in Komen-Waasten: “In geen tijd waren er 1.500 de deur uit”

De Think Pink-actie raast opnieuw op volle kracht door Europa. Met roze bandjes en verschillende acties, wordt de aandacht op de strijd tegen kanker gevestigd. In Komen-Waasten is het vooral Marie-Pierre Creton (61) die, dankzij wafeltjes, mee aan de kar helpt trekken. “In geen tijd waren er 1.500 de deur uit”, lacht ze.
The post Marie-Pierre Creton bakt wafeltjes

Lees meer »