Fagron trekt omzetprognose voor 2024 op

07:36 Fagron verwacht dit jaar een omzet van 850 à 870 miljoen euro. Dat blijkt donderdag uit de halfjaarcijfers van de beursgenoteerde specialist in apothekersbereidingen. 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 1.100 gratis activiteiten op 36ste editie van Open Monumentendag

Meer dan 800 monumenten in heel Vlaanderen zwaaien vandaag de deuren open voor de 36ste Open Monumentendag. Onder de noemer ‘En route!’ focust het evenement zich dit jaar op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Met meer dan 1.100 gratis activiteiten, 100 meer dan vorig jaar, is er voor elk

Lees meer »

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »

Twintigtal buurtbewoners opvangen in Plopsahotel na gaslek in straat

In Adinkerke ontstond maandag in de vooravond een gaslek op straat aan een woning vlakbij Plopsaland. Een twintigtal bewoners uit de straat werden geëvacueerd en ondergebracht in het Plopsahotel. “Het huis waar het gaslek ontstond is tijdelijk onbewoonbaar. Het gezin met twee kinderen kan tijdelijk ook in het Plopsahotel terecht”, zegt burgemeester Bram Degrieck (Het Plan B).
The post

Lees meer »

Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte

Het portret van ere-burgemeester Jean Vandecasteele (Vooruit) werd tijdelijk verwijderd uit de gemeenteraadszaal. “Omdat we voor het nieuwe portret van Johan Vande Lanotte (Vooruit) een gelijkaardig kader willen”, luidt het.
The post Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alleen boete van 1.064 euro is zijn deel, maar bijna was Ben O’Connor zijn leiderstrui in Vuelta erg bizar kwijt

Oef. Want bijna was Ben O’Connor zijn rode trui in de Vuelta op wel erg onwaarschijnlijke wijze kwijtgespeeld. De Australiër werd na afloop van de zestiende rit naar de mythische Lagos de Covadonga op het podium verwacht om zijn leiderstrui op te halen, maar was daar niet te zien. O’Connor en Decathlon AG2R dachten immers dat dit moment elders plaatsvond,

Lees meer »