Dit verandert op 1 augustus: nieuwe topman voor Katholiek Onderwijs en wijziging voor behandeling borstkanker

Hoewel tijdens de zomermaanden de politiek zo goed als stil ligt en er dus weinig beleidswijzigingen worden doorgevoerd, zijn er ook op 1 augustus enkele zaken die veranderen in ons land.

 

Meer krantenkoppen in België

Wonderlijke Duitse dagen

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Wonderlijke Duitse dagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal”

Een 40-jarige eigenaar van een pitazaak in de Zwevegemsestraat in Kortrijk riskeert 5 maanden cel omdat hij 7 klappen uitdeelde aan de uitbater. “Zonder aanleiding”, aldus het slachtoffer. “Hij zat met zijn handen in de kassa”, counterde de beklaagde.
The post Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal” appeared

Lees meer »

KIJK. Staf Coppens en zijn gezin geven een rondleiding door hun nieuwe huis in ‘Camping Coppens’: “De missie is geslaagd”

“Op naar een nieuw avontuur.” In de eerste aflevering van ‘Camping Coppens’ nemen Staf en zijn gezin een drastische beslissing. Ze zetten hun huis te koop en bezoeken hun nieuwe woning in Karlstad, ver weg van de rustgevenden natuur waarvoor het gezin van vier naar Zweden trok. “Het is hier heel mooi”, klinkt het bij Nora en Beau. “Dichter bij

Lees meer »

Vlimmeren rouwt om Bart (42), die overleed na crash tegen aanhangwagen: “Hier verwacht je geen ongevallen met zware afloop”

In het dorpscentrum van Vlimmeren (Beerse) wordt met verslagenheid gereageerd op het verkeersongeval waarbij zaterdagavond de 42-jarige motorrijder Bart J. uit Wechelderzande (Lille) om het leven is gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Hoogstraat, vlak bij het parochiecentrum waar een eetfestijn plaatsvond. “Dat de sfeer de hele avond zeer bedrukt was, hoef ik je niet te vertellen.”

Lees meer »

EXCLUSIEF. 9 insiders zijn keihard voor VRT-topman Delaplace: “Hij is niét geschikt voor deze job”

In augustus 2020 werd hij nog binnengehaald als ‘veelbelovende bruggenbouwer’, vier jaar later zien vele VRT-medewerkers CEO Frederik Delaplace (54) als een ‘genadeloze brokkenpiloot’. Wij spraken met negen insiders, onder wie ook mensen uit de top van het bedrijf. Ze geven hun ongezouten mening over hun grote baas en de ontslagen die voor hem weleens de misstap te veel zouden

Lees meer »

Brandweer op zoek naar geur van rotte eieren in bedrijf in Torhout

De hulpdiensten rukten woensdagavond uit naar een bedrijventerrein in de Filips Van Kleefstraat in Torhout waar werknemers een vermeende gasgeur waarnamen, dat deed denken aan de geur van rotte eieren. Er kon niets duidelijk worden gevonden.
The post Brandweer op zoek naar geur van rotte eieren in bedrijf in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »