De nieuwe start van Arthur Vermeeren bij Atlético: Diego Simeone geeft hem complimenten, maar krijgt hij ook kansen?

Op de eerste elftalfoto van het nieuwe seizoen staat Arthur Vermeeren (19) te glimmen naast Axel Witsel. Het is een beeld zonder garanties. Vermeeren keerde een week vroeger uit vakantie, wat enorm wordt geapprecieerd door Atlético en trainer Diego Simeone. Een blik in de zomer van Vermeeren en de plannen van Atlético: wat gebeurt er met de Rode Duivel als er straks een concurrent van 40 miljoen landt? 

Meer krantenkoppen in België

Dan toch Landismo: Bask verliest uitgerekend in eigen regio topvijfplaats, “Als er niks meer in de tank zit, is het incasseren”

Net in de rit die in zijn geboorteplaats startte en dat zijn vaste luitenant in de aanval trok, kende Mikel Landa (34) een slechte dag. De Bask verloor meer dan drie minuten. De top vijf, waarvoor T-Rex Quick-Step al de hele Vuelta tegen zijn DNA koerst, is de top tien geworden. “Het was een pijnlijke dag voor ons”, aldus ploegleider

Lees meer »

Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak

Ons Onderdak heeft plannen om de sociale woningen op het centrale plein in de Torrepoortlaan te vervangen door 12 ééngezinswoningen en 43 appartementen. Volgens Sam Vancayseele zorgt dat voor ongerustheid bij de bewoners. Volgens schepen Philip Bolle zou communicatie echter voorbarig geweest zijn.
The post Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostenrijk wil net als Duitsland veroordeelde Afghaanse criminelen deporteren naar thuisland

Oostenrijk wil veroordeelde Afghaanse criminelen terugsturen naar hun land van herkomst. Dat heeft het Federaal Bureau voor Immigratie en Asiel aangekondigd. De veranderende veiligheidssituatie in het land is de voornaamste reden voor die beslissing, klinkt het. Oostenrijk wil voor de deportaties samenwerken met Duitsland, dat vorige week voor het eerst 28 veroordeelde Afghanen op een vliegtuig naar Kaboel heeft gezet.

Lees meer »

LIVE FLANDERS DARTS TROPHY. Price en Van Gerwen verrassend naar huis, pijnlijke uitschakeling voor De Decker

Op de tweede dag van de Flanders Darts Trophy – het tiende toernooi van de European Tour – wordt het Belgische publiek verwend met heel wat topaffiches. Price en Van Gerwen werden verrassend uitgeschakeld, wereldkampioen Humphries stootte wel door. Littler moet nog in actie komen. Mike De Decker – de enige Belg in de tweede ronde – verloor van Ross

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe gewapende jongeman (18) met bajonet rondliep in München: “Mogelijke aanslag” op Israëlisch consulaat verijdeld

De Duitse politie heeft donderdagochtend een gewapende jongeman doodgeschoten in de stad München. De 18-jarige wilde mogelijk een aanslag plegen op het Israëlische consulaat-generaal, zegt Joachim Herrmann, minister van Binnenlandse Zaken van Beieren. De zaak moet wel nog verder worden opgehelderd. Volgens Duitse media stond de verdachte bij de veiligheidsdiensten bekend als islamist. Beelden tonen hoe hij gewapend rondliep in

Lees meer »

Vijftigtal migranten gered op het Kanaal, twee vermisten nog niet gevonden

Een groep van een vijftigtal migranten die via het Kanaal het Verenigd Koninkrijk probeerde te bereiken, is zaterdag voor de kust van het Franse plaatsje Berck gered nadat ze in de problemen waren gekomen. Een van hen was in het water gevallen en kon gered worden, twee andere vermisten konden niet gevonden worden, meldt de maritieme prefectuur.

Lees meer »

KIJK. Sofie Dumont meteen in shock bij start van ‘De verraders’: “Dat komt wel binnen”

Vanaf de eerste aflevering van ‘De verraders’ is één ding duidelijk: misleiding en bedrog staan centraal. Presentator Staf Coppens brengt extra spanning met een verrassende toast tijdens het openingsdiner. Hij vraagt de deelnemers om de naam op te schrijven van degene die ze het minst vertrouwen en degene die ze het meest vertrouwen. De resultaten zijn veelzeggend.

Lees meer »