Cercle-coach Miron Muslic behoudt vertrouwen in zelfde elf voor return tegen Kilmarnock

Cercle Brugge hoopt zich donderdagavond te kwalificeren voor de derde voorronde van de Europa League. Daarvoor moet het in zijn terugwedstrijd van de tweede voorronde in eigen huis zien af te rekenen met het Schotse Kilmarnock.

De heenmatch op Schotse bodem eindigde vorige donderdag op een 1-1-gelijkspel, waardoor het nog alle kanten op kan in Jan Breydel.

Zelfde elftal

Miron Muslic, de Oostenrijkse trainer van Cercle Brugge, voert geen wijzigingen door aan het basiselftal dat het punt over de streep trok in Schotland. Warleson verdedigt het doel en krijgt met Christiaan Ravych, Edgaras Utkus, Jesper Daland en Nazinho een viermansdefensie voor zich.

Abu Francis en Hannes van der Bruggen vatten post op het middenveld, terwijl Abdoul Kader Ouattara en Kazeem Olaigbe voor dreiging moeten zorgen op de flanken. Aanvoerder Thibo Somers ondersteunt diepe spits Kevin Denkey.

Opstellingen:

Cercle Brugge: Warleson – Ravych, Utkus, Daland, Nazinho – van der Bruggen, Francis – Ouattara, Somers (cap.), Olaigbe – Denkey

Coach: Miron Muslic (Oos)

Kilmarnock: McCrorie – Mayo, Wright, Findlay, Deas – McKenzie, Donnelly, Lyons – Armstrong, Vassell (cap.), Watkins

Coach: Derek McInnes (Sch)

The post Cercle-coach Miron Muslic behoudt vertrouwen in zelfde elf voor return tegen Kilmarnock is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie”

In ‘Lelies’ van InTeam Producties speelt Brecht Callewaert – afkomstig uit Desselgem – de rol van ‘Gravin de Tilly’. Brecht kan zich uitleven in deze rol.
The post Brecht Callewaert uit Desselgem speelt de rol van ‘Gravin de Tilly’ in ‘Lelies’: “Een rol met heerlijk en eerlijk veel fantasie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

All4One Basket Menen telt na een jaar al 120 leden

Voor zover we ons kunnen herinneren was basket nooit aan de orde in Menen. Ondertussen kunnen meisjes en jongens die basket in hun hart dragen terecht bij All4One Basket Menen. Voorzitter Hans Cottyn kwam er vorig jaar mee uitpakken, en kan momenteel pronken met acht ploegen en 120 leden. “En er komen nog steeds nieuwe spelers en speelsters bij”, zegt

Lees meer »

Landbouwgrond in West-Vlaanderen fors duurder geworden

Landbouwgrond in Vlaanderen is in vijf jaar tijd meer dan 20 procent duurder geworden. Dat blijkt woensdag uit de notarisbarometer met cijfers voor de eerste jaarhelft. In vergelijking met het jaargemiddelde van 2023 gaat het om een toename met 2,8 procent.
The post Landbouwgrond in West-Vlaanderen fors duurder geworden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cédric Cherain wint 64ste Omloop van Vlaanderen

De tweede seizoenshelft van het Belgisch kampioenschap rally is dit weekend op gang geschoten met de Omloop van Vlaanderen. Cédric Cherain was de enige van de titelkandidaten die foutloos bleef en zo verdiend de rally won. Daarmee ligt de titelstrijd weer open en wordt het wachten tot de laatste rally van het seizoen om te weten wie dit jaar kampioen

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol in de grond”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »