Cardi B kondigt zwangerschap aan op dag dat ze scheiding inzet: “Met elk einde komt een nieuw begin”

Cardi B en haar ex Offset verwachten een derde kindje samen. De rapper maakte vandaag, de dag dat ze haar scheiding aanvroeg, bekend dat ze zwanger is. “Ik hoef nooit te kiezen tussen leven, liefde en mijn passie.” 

Meer krantenkoppen in België

“Hij is een voortvluchtige crimineel”: Poetins bezoek aan Mongolië leidt tot internationale kritiek

Vladimir Poetin (71) krijgt de wind van voren vanwege zijn bezoekje aan Mongolië. Ondanks het arrestatiebevel van het Internationaal Gerechtshof (ICC) heeft het land de Russische president bij zijn aankomst niet in de boeien geslagen, maar met een erehaag ontvangen. “Poetin is een voortvluchtige crimineel die de internationale wetgeving met de voeten zal blijven treden”, klinkt het onder critici.

Lees meer »

Na heisa rond Poetin in Mongolië: Russische ex-president Medvedev waarschuwt rechters Strafhof voor moordaanslag

De Russische ex-president Dmitri Medvedev (58) heeft andermaal gedaan waar hij goed in is: dreigende taal spreken. In een reactie op de commotie rond het bezoek van huidig president Vladimir Poetin (71) aan Mongolië, waarschuwt Medvedev de rechters van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag voor een mogelijke moordaanslag. “Hun leven zal niet meer waard zijn dan dat stomme

Lees meer »

All4One Basket Menen telt na een jaar al 120 leden

Voor zover we ons kunnen herinneren was basket nooit aan de orde in Menen. Ondertussen kunnen meisjes en jongens die basket in hun hart dragen terecht bij All4One Basket Menen. Voorzitter Hans Cottyn kwam er vorig jaar mee uitpakken, en kan momenteel pronken met acht ploegen en 120 leden. “En er komen nog steeds nieuwe spelers en speelsters bij”, zegt

Lees meer »

Bruggelingen kunnen voortaan voor hun buurtfeest gratis een speelfiets ontlenen

Wie binnenkort een buurtfeest met speelstraat organiseert, heeft er een derde optie bij om gratis spelmateriaal te ontlenen in Brugge. Naast de spelkoffer en de Speelmobiel, kan je vanaf nu ook gratis de Speelfiets ontlenen: een bakfiets boordevol kwalitatief spelmateriaal voor kinderen.
The post Bruggelingen kunnen voortaan voor hun buurtfeest gratis een speelfiets ontlenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kermis met volleybal, livemuziek en Radio Omroep Sijsele

Volley Team Damme en Radio Omroep Sijsele (ROS) organiseren opnieuw ‘Siesele 4t Kermis’ van 13 tot en met 22 september. Verwacht je onder meer aan muzikale animatie en een politiek debat op ROS. Naar jaarlijkse traditie heeft op 8 september ook de Remember Volley Day Nathalie Depickere plaats.
The post Kermis met volleybal, livemuziek en Radio Omroep Sijsele appeared

Lees meer »

Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek sterker”

Eerstejaarsjunior Toby Vandewoude moet afrekenen met een heus pechseizoen. Na een maandenlange revalidatie van een virale infectie liep de 17-jarige Oostduinkerkenaar bij een ongeval op training een hersenschudding op. “Toch hoop ik dit jaar nog een paar resultaten te rijden”, klinkt het strijdvaardig.
The post Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek

Lees meer »

Groen wil bredere fietspaden en een beter waterbeheer in onze provincie

De partij Groen heeft zijn kandidaten voor de provincieraadverkiezingen van 13 oktober voor het kieskanton Brugge voorgesteld. Lijsttrekker is het Brugse gemeenteraadslid Andries Neirynck. Groen ijvert onder meer voor bredere fietspaden en een beter waterbeheer in onze provincie.
The post Groen wil bredere fietspaden en een beter waterbeheer in onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De Beker is elk seizoen een doel van Zulte Waregem”: Lukas Willen opgelucht na eerste driepunter en klaar voor bekeravontuur

Oef, de kop is eraf. Essevee heeft de eerste driepunter beet na een 1-0-zege tegen Lokeren-Temse, én dat zelfs voor eigen volk. Zondag volgt al de eerste opdracht in de beker tegen Sparta Petegem. “De Beker van België is altijd een doel voor Zulte Waregem”, klinkt het strijdvaardig bij Lukas Willen (21).
The post “De Beker is elk seizoen

Lees meer »

Achttien sterke kandidaten bij Groen

Groen gaat in Oostkamp met 18 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. “We hebben gekozen om met allemaal sterke kandidaten naar de kiezer te trekken. We hebben geen volledige kieslijst maar we gaan resoluut voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We hadden niet de bedoeling om de lijst aan te vullen, maar we zien wel
The post Achttien sterke

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Dressuurteam strandt op 7de plaats, Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »