Camping Festival Dranouter opent half uur vroeger de deuren: “We staan hier al van 10 uur om de eerste te zijn”

Traditiegetrouw begint het feest op Festival Dranouter al op donderdagavond. Normaal zouden de deuren van de camping pas openen om 13 uur, maar door de grote toeloop van enthousiaste festivalgangers opent de camping een half uurtje vroeger. Sommige groepen zitten hier al te wachten vanaf 10 uur. “We zijn helemaal afgezakt van Brugge en doen er alles voor om een goed plaatsje te bemachtigen voor onze groep”, zegt Liese Van Maele uit Brugge, die al voor de 9de keer naar Festival Dranouter komt.

De eerste avond van de jubileumeditie Festival Dranouter begint eigenlijk al vroeg in de middag

The post Camping Festival Dranouter opent half uur vroeger de deuren: “We staan hier al van 10 uur om de eerste te zijn” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Turkse maffiavilla’s” te koop in Kapellen: kristallen kroonluchters, gouden versieringen en een troon

In Kapellen verkoopt de FOD Financiën 2 luxueuze villa’s die vroeger eigendom waren van Turkse maffialeden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De opvallende villa’s, waarvan één met een zwembad, werden inbeslaggenomen door de rechter. Tot aan de openbare verkoop op 19 november worden de leegstaande villa’s bewaakt, want urban explorers hebben er al schade aangericht.

Lees meer »

Actie terug naar school van Huis van het Kind

De scholen namen op 2 september een rollende start in het thema van de Olympische Spelen. Jaarlijks zorgt het Huis van het Kind voor een leuke gadget en dit jaar is dat de jojo. Op de eerste schooldag kreeg elk kind een jojo. Daarmee kunnen de drie basisscholen meedingen naar een gouden, zilveren of bronzen
The post Actie terug

Lees meer »

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) teruggevonden in Thailand: lokale autoriteiten gaan uit van spijtig ongeval

De Belgische toeriste (28) die sinds vrijdag vermist was in de provincie Mae Hong Son, in het noorden van Thailand, is dood teruggevonden. Dat werd door de lokale politie bevestigd aan VTM NIEUWS. De lokale autoriteiten gaan uit van een spijtig ongeval. Het lichaam van de vrouw wordt morgen overgebracht naar Chiang Mai, de hoofdstad van de provincie.

Lees meer »

WONDER Creativity Festival onthult de eerste hoogtepunten van de 2024 editie

Het stadsfestival WONDER brengt creatief talent uit heel België samen in een uniek ontdekkingsparcours doorheen Kortrijk, van 17 oktober tot 3 november. De organisatie deelt alvast vijf niet te missen hoogtepunten uit het programma. Van digitale elementen in een textielpaviljoen tot een groepstentoonstelling in een oud koetshuis.
The post WONDER Creativity Festival onthult de eerste hoogtepunten van de 2024

Lees meer »

LIVE. CEO VRT Frederik Delaplace wordt op de rooster gelegd in Vlaams Parlement: volgt het hier live

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, geeft vanmiddag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg over de herschikkingen aan de top van de openbare omroep en zijn eigen functioneren. Dat gebeurt tijdens een speciale commissie, waar ook ontslagnemend mediaminister Benjamin Dalle (CD&V), VRT-voorzitter Frieda Brepoels en bemiddelaar Rob van Eijbergen uitgenodigd zijn. Brepoels is niet opgedaagd. Volg het hier

Lees meer »