Zwemmer op Olympische Spelen verovert harten met zijn grote passie, en we hebben het niet over zwemmen

De Noorse zwemmer Henrik Christiansen heeft een blijvende indruk achtergelaten tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Niet met zijn prestaties in het zwembad, maar met opvallende filmpjes over … muffins.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”

Lees meer »

Lijst Burgemeester stelt verkiezingsprogramma voor Roeselare voor

Tijdens het jaarlijkse zomerfeest ‘Kris Zomert’ trapte CD&V – Lijst Burgemeester de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. De partij heeft inmiddels ook haar programma klaar. “De vraag van de Roeselarenaars is duidelijk naar levenskwaliteit, verbinding en een veilige thuis”, aldus huidig burgemeester en lijsttrekker Kris Declercq.
The post Lijst Burgemeester stelt verkiezingsprogramma voor Roeselare voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sven Gatz voert MR-VLD lijst aan in Jette

Al voor de vierde opeenvolgende keer staan MR en Open VLD samen op een tweetalige liberale lijst in Jette. Twintig kandidaten van de MR en zeventien Nederlandstalige liberalen van Open VLD gaan als groep naar de kiezer op 13 oktober. Sven Gatz is lijsttrekker.

Lees meer »

Meer dan 1.000 kilometer lopen in 6 dagen: recordman Matthieu Bonne doet nieuwe poging om wereldrecord te verbreken

Ultrasporter Matthieu Bonne onderneemt donderdag een nieuwe poging om het wereldrecord te verbreken op de 6 Days Run in Hongarije. Een eerste poging in Merelbeke enkele maanden geleden mislukte. Bonne moet op de 6 Days Run meer dan 1.038 kilometer lopen om het wereldrecord te verbreken.
The post Meer dan 1.000 kilometer lopen in 6 dagen: recordman Matthieu Bonne

Lees meer »

“Ik voel me als Batman, maar dan van het onrecht”: ‘De verraders’ zijn aangeduid, eerste slachtoffer is gekozen

“Dat wordt hier het huis van verderf, je stapt nu de hel binnen.” Profetische woorden van Jonatan Medart als hij samen met 19 andere kandidaten het kasteel van ‘De verraders’ betreedt. Pas daarna wordt hij door presentator Staf Coppens ook effectief aangeduid als saboteur in het spel. Samen met Lotte Vanwezemael en William Boeva, die een speciaal op maat gemaakte

Lees meer »

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »