Zolang ze kunnen, kiezen voetbalclubs voor het geld van gokbedrijven: ‘Veel supporters vinden het moreel ongepast’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Doet deugd om iets te kunnen betekenen voor de mensen”: Gezinsbond Rekkem mag 100 kaarsjes uitblazen

Op zaterdag 14 september organiseert Gezinsbond Rekkem een feest waarop iedereen meer dan welkom is. Reden tot feestvreugde is de verjaardagsviering van deze vereniging. En wat voor één: Gezinsbond Rekkem mag maar liefst 100 kaarsjes uitblazen.
The post “Doet deugd om iets te kunnen betekenen voor de mensen”: Gezinsbond Rekkem mag 100 kaarsjes uitblazen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dames KSV Rumbeke (1) goed van start: “Collectief sterkte prestatie”

De dames van KSV Rumbeke kunnen nog steeds met tevredenheid terugblikken op de vorige campagne met een vijfde plaats als eindresultaat. Coach Pedro Boudrez kon de bijna volledige spelersgroep bijeen houden en aanvullen met een drietal jongeren en drie rasechte aanwinsten. Het gevolg is dat ze hun start niet gemist hebben. Zondag werd thuis met 3-0 gewonnen van KSV Bredene

Lees meer »

Dieter Boone verkozen tot nieuwe wijkburgemeester van de Leiehoek na spannende strijd

Dieter Boone (48) is zaterdagavond tijdens een spannende strijd verkozen tot de nieuwe wijkburgemeester van de Leiehoek in Kuurne. Het werd echter een korte nacht voor Dieter, aangezien hij zondagmorgen al om 9.30 uur verwacht werd voor de traditionele rondgang in de wijk, waarbij de nieuwe wijkburgemeester wordt voorgesteld aan de inwoners van de Leiehoek. Dat Dieter populair is in

Lees meer »

Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer

Alexander Doom zet na elf jaar de samenwerking met zijn trainer Philip Gilson stop. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Roeselarenaar kiest in de toekomst voor een duo als trainer: Koen Bellemans en Tine Bex.
The post Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM: “Mijn motor moet ’s ochtends eerst wat op gang komen. Gelukkig is er koffie”

Ze fleurde als presentator al de middag van MNM op en als reporter de Olympische Spelen afgelopen zomer. Nu mag Imane Boudadi (26) uit Vlamertinge bij Ieper ook de ochtend opvrolijken bij MNM. De rijzende ster van de radiozender praat voluit over de liefde voor radio, haar grootouders en… Pamela Anderson.
The post Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM:

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »

Nederlandse boot lost zeebaars in jachthaven Blankenberge: “Strafbaar en risico op hoge boete”

Enkele Nederlandse vissers probeerden dinsdag honderden kilo’s aan zeebaars illegaal aan land te brengen in de jachthaven van Blankenberge. Zo probeerden ze de visveiling te omzeilen. Een voorbijganger verwittigde de scheepvaartpolitie, die de mannen in kwestie doorverwees naar de haven van Zeebrugge. Daar werd hun vangst in beslag genomen. Dienst Visserij volgt de zaak verder op. Indien het om beroepsvissers

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »