Vliegtuigje neergestort op snelweg in Nederland, piloot overleden

Op de snelweg A58 van Breda naar Roosendaal in Nederland is woensdag een vliegtuig neergestort. De piloot was de enige inzittende en heeft de crash niet overleefd. Dat zegt de Veiligheidsregio van Midden- en West-Brabant. De snelweg is afgesloten in de richting van Roosendaal.

 

Meer krantenkoppen in België

Sarah Declercq (20) is de jongste CD&V-kandidaat in Pittem: “Ik zal me vooral focussen op jongeren”

Eind augustus maakte CD&V Pittem zijn kandidaten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Het viel meteen op dat de partij duidelijk inzet op verjonging, waarbij de naam van Sarah Declercq (20) in het oog sprong.
The post Sarah Declercq (20) is de jongste CD&V-kandidaat in Pittem: “Ik zal me vooral focussen op jongeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zelfs toen ik riep dat ze aan het sterven was, kwam niemand kijken”: familie gebroken na dood Luana (11), kinderarts riskeert celstraf voor foute diagnose

Een Genkse pediater van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) moet vrezen voor een gevangenisstraf van een jaar met uitstel voor onopzettelijke doding van de 11-jarige Luana Kleynen. Het meisje werd in 2019 met spoed opgenomen, maar door een verkeerde diagnose overleed ze. “We riepen om hulp, maar we werden genegeerd”, spreken de gebroken ouders.

Lees meer »

Primoz Roglic stelt vierde Vueltazege veilig in afsluitende tijdrit

Geen verrassingen in de afsluitende tijdrit van de Vuelta. De eindoverwinning van Primoz Roglic kwam niet meer in gevaar. Integendeel, de Sloveen werd tweede na specialist Stefan Küng en was zo al voor de vierde keer aan het vieren in de Vuelta. Ook Ben O’Connor stelde zijn tweede plek in het eindklassement veilig.

Lees meer »

Van Aert in vervloekt 2024 al voor tiende keer tegen grond: van Benidorm over Dwars door Vlaanderen, Tour en Spelen nu Vuelta

Voor Wout van Aert lijkt 2024 wel vervloekt. Een wielerjaar waarin hij te veel moest incasseren. Onze landgenoot kende al heel wat pech, en moet na een nieuwe valpartij dus ook een kruis maken over het vervolg van zijn Vuelta. Een rotjaar zet zich voort… De Kempenaar was dit seizoen al tien keer betrokken bij grote en kleine valpartijen.

Lees meer »

Jayden Vansieleghem (13) pakt goud op BK

Jayden Vansieleghem kroonde zich onlangs in Willebroek tot nationaal kampioen zwemmen in open water over een afstand van 5.000 meter. En dit in vrije slag bij de -14-15-jarigen.
The post Jayden Vansieleghem (13) pakt goud op BK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor één keer geen Bondgirl: kijkers verbaasd over erg expliciete seksscènes van Daniel Craig met een man in nieuwe film ‘Queer’

Daniel Craig (56), vooral bekend van zijn rol als James Bond, trekt veel aandacht in Venetië met zijn acteerprestaties in de nieuwe film ‘Queer’. In deze dramafilm speelt hij een homoseksuele Amerikaanse expat en vertolkt hij meerdere expliciete liefdesscènes met een man, waarmee hij het publiek duidelijk wist te imponeren. Zijn optreden werd beloond met een langdurig applaus en een

Lees meer »