Standard raakt maar niet verkocht, deadline voor kandidaat-overnemers verschoven

De verkoop van Standard laat op zich wachten. De deadline voor openingsbiedingen is verschoven naar einde volgende week, maar de kans is klein dat de Rouches deze zomer al een nieuwe eigenaar zullen hebben. Vooraleer de knoop kan worden doorgehakt, moet ze namelijk ontrafeld zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Poetin volgt Joe Biden en zegt Kamala Harris te “steunen” in Amerikaanse presidentsverkiezingen

Vladimir Poetin zegt Kamala Harris, de Democratische kandidate voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en huidig vicepresident van de VS, te “steunen” bij de stembusgang in november. De Amerikaanse president Joe Biden “heeft zijn kiezers aanbevolen om mevrouw Harris te steunen, dus steunen wij haar ook”, aldus de Russische president donderdag tijdens een economisch forum in Vladivostok.

Lees meer »

Na succesverhaal over de Bourgondiërs trekt Bart Van Loo zijn ‘stoute schoenen’ aan in nieuw boek: “Dit boek vroeg veldwerk”

In ‘Stoute schoenen: in de voetsporen van de Bourgondiërs’ diept Bart Van Loo het verhaal van de Bourgondiërs nog verder uit. Na zijn besteller ‘De Bourgondiërs’ vond Van Loo het nu tijd om erop uit te trekken om het decor van ons ontstaansverhaal beter te kaderen. "Dit boek spoort mensen hopelijk aan om erop uit te trekken en te ontdekken

Lees meer »

EXCLUSIEF. 5 Vlamingen gaan strijd aan met Philips over toestel voor slaapapneu: “Waar komt die kanker vandaan? Niemand die er op kan antwoorden”

De Nederlandse elektronicareus Philips trof in de VS al een schikking van 1,1 miljard euro over mogelijke gezondheidsrisico’s van hun beademingstoestel tegen slaapapneu. Nu staat het bedrijf ook een grote Europese groepsvordering te wachten, een primeur. Vlamingen Monique (78), Danny (60), Mieke (67)en Dirk (65) sluiten zich daar nu bij aan, omdat ze na jarenlang gebruik van het toestel met

Lees meer »

Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer

Alexander Doom zet na elf jaar de samenwerking met zijn trainer Philip Gilson stop. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Roeselarenaar kiest in de toekomst voor een duo als trainer: Koen Bellemans en Tine Bex.
The post Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse minister van Cultuur laat hoge prijzen voor Oasis-tickets onderzoeken

Lisa Nandy, de Britse minister van Cultuur, laat een onderzoek uitvoeren naar de hoge ticketprijzen voor de reünieconcerten van de band Oasis. Er wordt met name gekeken naar het “dynamische prijsmechanisme” van ticketverkoper Ticketmaster. Dat mechanisme past de ticketprijzen automatisch aan op basis van de vraag, wat leidt tot prijsstijgingen zodra de populariteit van een evenement toeneemt.

Lees meer »

Lore en Raf zijn straks ‘Pauselijke dienaars’ in Koning Boudewijnstadion: “Zijn mijter aannemen zou tof zijn”

Once in a lifetime. Zo mag je het wel noemen wat Heulenaars Lore Warlop en Raf Delombaerde op zondag 29 september zullen beleven. Zij werden geselecteerd om in het Koning Boudewijnstadion op het podium te staan naast paus Franciscus als misdienaars bij de eucharistieviering. Met 14 zijn ze in totaal, twee per bisdom. Lore en Raf vertegenwoordigen dus het bisdom

Lees meer »

Laatste dag van de Oostkampse sportkampen

De laatste weekdag van de vakantie was meteen ook de laatste dag van de Oostkampse sportkampen (OOK). Een grote groep kinderen beleefde er de tijd van hun leven. Zij kregen op vrijdag 30 augustus hun sportdiploma overhandigd door de vrijwilligers van OOK. “Het waren zeer gemotiveerde jongeren die deze zomer deel uitmaakten van onze sportkampen.
The post Laatste dag

Lees meer »

Gruwelijke details komen naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders, die terechtstaan voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Daar komt het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37) met het pleegmeisje zouden hebben gedaan. Ze werd zo erg toegetakeld dat

Lees meer »