Sint-Genesius-Rode zegt nee tegen kabels op het voetpad om elektrische auto op te laden

In Sint-Genesius-Rode gaat de politie optreden tegen mensen die kabels over het voetpad leggen om hun elektrische auto op te laden. Want dat mag niet, zo staat in het politiereglement. Voetgangers kunnen over de kabels struikelen, dus ben je verplicht om je auto op een andere plek op te laden. Of je legt de elektrische kabels in een kabelgoot. 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven Tel Aviv schrapt vluchten tijdens algemene staking

De Amerikaanse regering werkt aan een alles-of-nietsakkoord voor Israël en Hamas om tot een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gijzelaars in Gaza te komen. Als dit niet lukt, kan dat betekenen dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit de onderhandelingen. Dat hebben anonieme regeringsfunctionarissen tegen ‘The Washington Post’ gezegd. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Bestuur De Panne geeft eerste spadesteek voor Sint-Pieterskerk die bib wordt

Maandag 2 september werd de symbolische eerste spadesteek gegeven voor de Sint-Pieterskerk die wordt omgebouwd tot de Maurice Calmeyn-bibliotheek. Met dit ambitieuze project zal de bib een huis worden van kennis en cultuur, aangepast aan de hedendaagse behoeften van bezoekers.
The post Bestuur De Panne geeft eerste spadesteek voor Sint-Pieterskerk die bib wordt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar blijft ontkennen dat hij iets afwist van gestolen buit opgestapeld in zijn appartement. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges,

Lees meer »