Plots kost een ticket voor Adele in München nog maar 35 euro: “Waarom betaalden wij dan zoveel?”

Vrijdag is het zover: dan begint Adele aan haar concertreeks in München. Dagelijks zakken 74.000 mensen af naar de ‘Adele World’-arena, toch zijn er nog een paar tickets beschikbaar. Ook enkele voor slechts 35 euro. En dat zet nu kwaad bloed bij de fans die tot wel 749 euro hebben opgehoest om de Britse nachtegaal aan het werk te zien. Wat is er aan de hand? 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare

Op de eerste speeldag deed VV Koekelare wat werd verwacht: winnen bij promovendus KDC Ruddervoorde: 0-3. Voor Andrès Deschodt (19) was dat het officiële debuut in een eerste elftal. De zoon van Allan, sportief manager bij tweedenationaler KM Torhout, zette bewust een stap terug.
The post Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Primoz Roglic stelt vierde Vueltazege veilig in afsluitende tijdrit

Geen verrassingen in de afsluitende tijdrit van de Vuelta. De eindoverwinning van Primoz Roglic kwam niet meer in gevaar. Integendeel, de Sloveen werd tweede na specialist Stefan Küng en was zo al voor de vierde keer aan het vieren in de Vuelta. Ook Ben O’Connor stelde zijn tweede plek in het eindklassement veilig.

Lees meer »

Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin”

FC Gullegem opende het nieuwe seizoen met een 0-0-gelijkspel op Dikkelvenne. Zondag aan huis tegen het Oost-Vlaamse Voorde-Appelterre hopen de rood-witten hun trouwe supporters op een eerste overwinning te vergasten. “Dat moet kunnen”, kruist doelman Juliaan Laverge de vingers.
The post Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aaron en Orily vieren tien jaar Pizza Borsalino tijdens Tinekesfeesten: “Ze verklaarden ons gek… maar we blijven groeien”

Pizzeria Borsalino in Heule bestaat tien jaar. Dit willen de uitbaters Aaron Santy (33) en Orily Neve (29) op vrijdag 6 en zaterdag 7 september vieren met twee dagen feest op de Tinekesfeesten. Waarom nu? “Toen we onze zaak openden tijdens de Tinekesfeesten, verklaarden ze ons gek. Tien jaar later zijn we nog bezig en groeit onze zaak gestaag”, zegt

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: felle neerslag, hagel en weggewaaide dakpannen in Vlaanderen en Wallonië

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

“Over twee weken word ik oma, op mijn 35ste. Hoe bijzonder is dat?” Vijf Roma vertellen over hun onbekende, vaak gecontesteerde manier van leven

Sinds Conner Rousseau racistische uitspraken over hen deed, weet heel Vlaanderen dat er ook bij ons een Romagemeenschap bestaat. Maar wie ze zijn en hoe ze leven: slechts weinigen kunnen er iets zinnigs over zeggen. Een nieuw boek geeft nu een zeldzame, soms ontluisterende blik op die gesloten wereld. “Mensen zeggen dat we bedelaars en dieven zijn, dat we onze

Lees meer »

Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje

Geboren en getogen Moorsledenaars Rik Declercq en Christia D’Haene gaven op 27 juli 1974 elkaar hun jawoord. Het echtpaar is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »