North Streetwear organiseert skateboardkamp: “Volledige week opvang”

Van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus organiseert skateboardwinkel North Streetwear uit Roeselare een skateboardkamp. Het is de eerste editie van het zomerkamp, dat zich hoofdzakelijk zal afspelen rond de Trax-site.

Het idee om een zomerkamp te organiseren is ontstaan op vraag van enkele klanten van skateboardwinkel North Streetwear uit de Noordstraat in Roeselare. “Skaten wordt steeds populairder”, vertelt Charlotte Tally van North Streetwear, die het kamp organiseert. “Zo geven we jaarlijks al twee lessenreeksen op zaterdagochtend: één keer in september en ook eens na de paasvakantie. Die lessen zijn steeds meteen volzet, maar duren ook maar telkens anderhalf uur. Aangezien ouders opvang nodig hebben voor hun kinderen tijdens de zomervakantie leek het ons wel interessant om eens een hele week een kamp te organiseren. Groot voordeel: het kamp duurt van 9 uur ’s morgens tot 16 uur in de namiddag. Ouders hebben dus een volledige dag opvang voor hun kinderen.”

Het kamp biedt plaats voor maximum tien kinderen en kost 185 euro per persoon.

Intensief

De organisatie is in handen van Charlotte. De lessen tijdens het kamp zelf wordt gegeven door Sander Van Bruwaene, een gediplomeerde lesgever. “Hij werkt niet bij ons in de winkel, maar we kennen elkaar al heel lang. Gezien zijn ervaring leek het ons wel leuk om eens samen te werken. We voorzien elke dag een andere activiteit. Aangezien skaten behoorlijk intensief is, zorgen we daarnaast ook nog voor wat andere activiteiten. Uiteraard hebben die wel een link met skaten.”

Testeditie

Wat de verwachtingen betreft voor deze eerste editie is Charlotte nog voorzichtig. “Dit is een testeditie. Als alles goed verloopt dan is het wel de bedoeling om dit volgend jaar opnieuw te organiseren en op lange termijn eventueel uit te breiden naar meerdere weken tijdens de zomer. Maar voor nu willen we de jonge skaters vooral een goede start geven zodat ze weten hoe ze bepaalde zaken exact moeten aanpakken”, besluit Charlotte.

Meer info via northstreetwear @proximus.be.

The post North Streetwear organiseert skateboardkamp: “Volledige week opvang” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

BNI Cieper komt wekelijks samen in Albion Hotel: “Krachten bundelen voor mooie omzetgroei”

BNI Cieper bundelt lokale ondernemers uit het Ieperse. Zij komen elke woensdagmorgen samen om te vergaderen en te netwerken. Elke week krijgt één van de leden ruim de tijd om zichzelf voor te stellen. Intussen telt BNI Cieper een omzetcijfer van 20 miljoen euro.
The post BNI Cieper komt wekelijks samen in Albion Hotel: “Krachten bundelen voor mooie omzetgroei”

Lees meer »

Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden

De belangrijkste dag van de paardenwedstrijden in Waregem zal de 13-jarige Mathis Moeykens uit Ingelmunster niet vlug vergeten, want hij won twee ponywedstrijden.
The post Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Wijkcomité Klein Schardauw houdt smoefeltocht

Er waait een frisse wind door het wijkcomité van het Klein Schardauw in Sint-Eloois-Winkel. Na een succesvolle editie van de kerstdrink eind vorig jaar organiseerde het comité onlangs een smoefeltocht. De deelnemers legden een tocht van ongeveer 25 kilometer af langsheen onbekende plekjes. Onderweg kregen ze smoefelmomentjes en spelletjes voorgeschoteld. Na de fietstocht schoof iedereen
The post Wijkcomité Klein

Lees meer »

Achttien sterke kandidaten bij Groen

Groen gaat in Oostkamp met 18 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. “We hebben gekozen om met allemaal sterke kandidaten naar de kiezer te trekken. We hebben geen volledige kieslijst maar we gaan resoluut voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We hadden niet de bedoeling om de lijst aan te vullen, maar we zien wel
The post Achttien sterke

Lees meer »

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke

Op zondag 8 september organiseren Stefaan Martens en Ann Dewulf op hun domein d’Oude Zwinhoeve in Oostkerke een grote internationale koetsenparade. “De hele dag door showen de menners hun mooie paarden en historische koetsen, terwijl ze hun behendigheid demonstreren”, zegt Stefaan Martens.
The post Bewonder dit weekend historische koetsen in Oostkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Irène blaast 102 kaarsjes uit in wzc Ter Linde

In woonzorgcentrum Ter Linde is Irène Decuypere 102 jaar geworden. Dit werd gevierd met de familie, bewoners en een bezoek van het gemeentebestuur.
The post Irène blaast 102 kaarsjes uit in wzc Ter Linde appeared first on KW.be.

Lees meer »