Nieuwe kandidaten voor N-VA Zonnebeke

Zonnebeke Op 13 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. N-VA geeft enkele nieuwe kandidaten prijs.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen trok N-VA Zonnebeke met een onvolledige lijst naar de kiezer en behaalde drie zetels. In de loop van de voorbije zes jaar breidde de partij uit en wil men en volledige lijst met 23 kandidaten aan de kiezer voorstellen. “We willen met veel nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde leden naar de kiezer stappen voor een open en transparant beleid ten dienste van alle inwoners van Zonnebeke”, stelt lijsttrekker Koen Descheemaeker. “We hopen de score van zes jaar geleden te verbeteren. In de loop van de volgende weken willen we de nieuwe kandidaten voorstellen.” De eerste nieuwe kandidaat is Jonathan Goethals (38) uit Geluveld. Hij is is een IT’er en momenteel zaakvoerder van een bedrijf in industrial cleaning. Het tweede nieuwe gezicht is Anouk Speleers (23) uit De Patine in Zonnebeke. Ze is is bachelor in de biotechnologie en studeert momenteel master in de communicatiewetenschappen aan de UGent.”

Onschatbare waarde

Andere nieuwe gezichten zijn Jimmy Remmery (55) uit Zonnebeke. Hij is metaalarbeider en elektricien, maar je kent hem misschien van Zonneland, de tuin voor iedereen. Verder is er Benny Piot (59) uit Zonnebeke. Hij is aankoper en magazijnier.

Met droefheid meldde de partij ook het onverwachte overlijden van Koen Deprez (62) in zijn Château Keingiaert de Gheluvelt. Als bestuurslid was hij van onschatbare waarde voor de partij. (NVZ)

Jimmy Remmery en Benny Piot. © gf

The post Nieuwe kandidaten voor N-VA Zonnebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“We willen vaste waarde worden in de linkerkolom”: Basket Blankenberge opent competitie in De Sportdoze

Het zal raar aanvoelen, geen basketbal meer in d’Hoogploate in Blankenberge, maar in De Sportdoze. Voor One-coach Pieter De Rycker primeert echter het sportieve. Na het seizoen van de omschakeling naar de jeugd volgt nu het seizoen van de bevestiging. Starten doen ze meteen met een derby: promovendus Avanti Brugge Two komt op bezoek.
The post “We willen vaste

Lees meer »

Marieke Blomme is gestart met recordpoging zwemmen in Meer van Genève

Sportcoach Marieke Blomme is deze ochtend om 07.00 uur gestart met haar recordpoging. Ze wil de lengte van het Meer van Genève zwemmen in minder dan 22 uur tijd. Daarvoor moet de sportvrouw 73 kilometer afleggen. Met haar stunt steunt ze het goede doel.
The post Marieke Blomme is gestart met recordpoging zwemmen in Meer van Genève appeared first

Lees meer »

Aflevering 3 | Dzadzia, de opa van Evelien die de ‘dodentrap’ in Mauthausen overleefde

Journaliste Evelien Rutten trekt samen met haar Poolse tantes en haar dochter Hera op een bijzondere roadtrip. In de podcast ‘Roadtrip naar Auschwitz’ gaan ze op zoek naar hun familieverhaal, dat inhaakt op de wereldgeschiedenis. De derde aflevering gaat over haar grootvader. Een Poolse verzetsstrijder die de beruchte ‘dodentrap’ in het concentratiekamp van Mauthausen overleefde.

Lees meer »

Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare

Stedelijke Basisschool De Brug zette maandag niet alleen het nieuwe schooljaar in maar opende meteen de nieuwe gebouwen en vooral de groene speelplaats aan de kant van de Steenstraat. De 2.400 vierkante meter oude betonnen speelplaats werd hiervoor onthard.
The post Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klaar met woke en middelmatigheid? In Ardennen start school voor ‘complotdenkers’ met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’

Ben jij een kuddedier dat niet voor zichzelf kan denken? Dan is deze school niet voor jou. Nova Academia – een nieuw instituut in het Waalse Theux – is bestemd voor ‘echte volwassenen’. Vanaf september biedt de school een geluid tegen middelmatigheid, wokeïsme en vrouwen die geen kinderen krijgen. Met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’ – en dat allemaal voor

Lees meer »

RHIZO Zorgkrachtschool is één van de eerste gsm-vrije scholen in Kortrijk

Je hoort het steeds vaker. Scholen leggen het smartphonegebruik van hun leerlingen aan banden. Ook RHIZO Zorgkrachtschool kiest bewust voor een gsm-vrije omgeving. “We zijn geen politiekorps en willen ook bij onze 747 leerlingen een draagvlak creëren. En dat zien we nu al”, zegt zorgcoördinator Sofie Ongenaert (49). “Er ontstaan bijvoorbeeld meer spontane interacties op de speelplaats.”
The post

Lees meer »