Nasdaq opent fors hoger door herstel chipsector

16:18 De Europese beurzen kleuren groen. Winstnemingen in UCB duwen de Bel20 in het rood. 

Meer krantenkoppen in België

Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare

Roeland Feys (65) uit Roeselare wil met de nieuwe politieke partij SVD of Samen Voor Democratie zijn intrede maken in de lokale politiek. Is het niet voor deze verkiezingen, dan zeker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”
The post Vrouw (62)

Lees meer »

Ontslagen Lotte Vermeir van VRT had een klokkenluidersstatuut. Maar wat is dat? En kan je dan echt niet ontslagen worden?

Netmanager Lotte Vermeir , die door de VRT aan de deur werd gezet, had een klokkenluidersstatuut. Wat is dat eigenlijk? Betekent dit dat haar ontslag automatisch teruggedraaid wordt? Of kan ze een schadevergoeding eisen? “Een klokkenluider is beschermd door de wet”, zegt expert Miet Vanhegen van Acerta Consult. Maar is die bescherming absoluut?

Lees meer »

Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg

Niet minder dan twintig leerkrachten van de scholengemeenschap Guldenberg vertrokken vorig schooljaar op pensioen. Ze kregen een passend afscheid van hun collega’s van Bamo, De Gulleboom, SPWe basis, VBS Wijnbergschool en De Posthoornschool.
The post Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arizona-partijen zoeken herstartknop

07:01 Een overleg zondagavond tussen de partijvoorzitters van N-VA, Vooruit, CD&V, MR en Les Engagés toont hoe de Arizona-partijen proberen de regeringsonderhandelingen een tweede adem te geven. De speculat…

Lees meer »

Geëmotioneerde dochter moet zaal meermaals verlaten op zware tweede dag van gruwelproces: “Absoluut ondraaglijk”

Op de tweede dag van het proces tegen de 71-jarige Fransman die zijn echtgenote jarenlang drogeerde en liet verkrachten door andere mannen, heeft de rechtbankvoorzitter dinsdag de samenvatting voorgelezen van de hallucinante feiten waarover het de komende maanden in de rechtszaal zal gaan. De dochter van de twee verliet de zaal na nog geen twintig minuten, trillend en merkbaar onder

Lees meer »