Meerdere wandelaars gewond door agressief hert in Eigenbrakel: “Bekijk het dier vanop een afstand”

Verschillende wandelaars zijn afgelopen weekend gewond geraakt nadat ze werden aangevallen door een hert in Eigenbrakel, dat meldt de politiezone van Eigenbrakel aan Sudinfo.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrolijke kotstudente met één slecht kantje: na feestzomer begint nu het serieuze studiewerk voor prinses Louise

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Kortrijk herdenkt 80 jaar Bevrijding: “Het is belangrijk dat we de verhalen van de slachtoffers blijven vertellen”

Kortrijk herdacht de bevrijding van Stad Kortrijk in de Tweede Wereldoorlog op 6 september 1944 met een ceremonie. De bevrijding is 80 jaar geleden. “Het is belangrijk dat we de verhalen van de slachtoffers blijven vertellen en hen blijven herdenken”, zegt burgemeester Vincent Van Quickenborne.
The post Kortrijk herdenkt 80 jaar Bevrijding: “Het is belangrijk dat we de verhalen

Lees meer »

“Nog voor er één startpistool op het EK wielrennen is afgegaan, verdient Limburg al een derde van de kostprijs terug”

Een uniek netwerk over 2.000 kilometer verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden, langs authentieke dorpen en fruitgaarden, over met kastelen bezaaide heuveltoppen, door ongerepte bos- en vijvergebieden, zelfs door het water en door de bomen. Voeg daar een flinke scheut bourgondische gastvrijheid aan toe en je zit in fietsparadijs Limburg.

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

“Je herkent veel in elkaars verhalen”: Noël ging samen met andere parkinsonpatiënten op expeditie naar Jordanië

Genezen van parkinson kan nog niet, maar dat betekent niet dat je leven voorbij is bij een diagnose. Dat verhaal vertelt ook ‘De krijgers van de woestijn’, een film die op zondag 15 september in Brugge vertoond wordt. “Er blijft ook heel veel wél mogelijk”, getuigt patiënt Noël Remmerie (76) uit Oostende.
The post “Je herkent veel in elkaars

Lees meer »

Kinderopvang Babs houdt eigen versie van Olympische Spelen

Parijs stond deze zomer volledig in het teken van de sport. Nadat er tal van fantastische prestaties werden geleverd op de Olympische Spelen toonden ook de deelnemers aan de Paralympische Spelen wat ze in hun mars hebben. Maar ook in Sint-Eloois-Winkel was Parijs nooit ver weg. Kinderopvang Babs organiseerde namelijk een eigen versie van de
The post Kinderopvang Babs

Lees meer »

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE (20u). Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. AA Gent slaat dubbelslag op transfermarkt, Racing Genk versterkt zich met jonge Amerikaan

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »