Massale voedselvergiftiging in hoofdkwartier van TikTok

Tientallen personeelsleden van ByteDance, de moedermaatschappij van TikTok, zijn het slachtoffer geworden van een voedselvergiftiging, zo melden media in Singapore. Zeker 57 mensen liggen in het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Hunter Biden pleit schuldig aan fiscale fraude

Hunter Biden, de jongste zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft in een rechtbank in Los Angeles schuld bekend in een federale rechtszaak over belastingsfraude. Daardoor vermijdt de 54-jarige een nieuw proces, dat donderdag van start zou zijn gegaan met de samenstelling van de jury.

Lees meer »

N-VA Oostkamp wil meer wegen op lokaal bestuur

N-VA Oostkamp heeft met 27 kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober de intentie om met haar programma ‘Thuis in Oostkamp’ een grotere rol te spelen in het lokale bestuur.
The post N-VA Oostkamp wil meer wegen op lokaal bestuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Izegem Koers en dan mag je geen dorst lijden: van champagne voor Kloen tot optredens aan Café Abele

Bij het BK in Izegem, presenteerde de Pekkerstad nog de laatste toog uit de Belgische wielergeschiedenis. Maar ook tijdens Izegem Koers (donderdag 5 september) kun je langs het parcours, op heel wat plaatsten terecht om de dorst te lessen. Onder meer Café Abele herleeft waar de herberg vroeger stond, Toneelgilde De Lanteern pakt uit met een champagnebar aan de voet

Lees meer »

Delphine Jodts (44) wordt lijsttrekker van ‘Voor 8560’: “Partij staat symbool voor een frisse koers en een nieuw begin”

Bij de onafhankelijke lijst Voor 8560 wordt Delphine Jodts (44) de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Wevelgem op zondag 13 oktober. Ze werkt op de 101-centrale van de federale politie in Brugge. Door te kiezen voor een vrouwelijke lijsttrekker hecht Voor 8560 veel belang aan gendergelijkheid en diversiteit. “Voor 8560 staat symbool voor een frisse koers en een nieuw begin”,

Lees meer »

“Extreem gevaarlijke drug” nitazenen opgedoken in Nederland

In Nederland zijn nitazenen opgedoken, een synthetische heroïnevervanger. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verslavingsinstituut Trimbos trekt aan de alarmbel omdat deze drug als zeer gevaarlijk wordt beschouwd. Ze willen meer tests uitvoeren om de drug in kaart te brengen. Ook in ons land is het goedje al opgedoken.

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »