Man (51) verdacht van moord op huisbaas in Moorslede, daarna probeert hij ook nog garage in brand te steken in Spiere-Helkijn

Een man van 51 uit Wevelgem wordt verdacht van de moord op E.V., zijn 74-jarige huisbaas in Moorslede. Volgens onze info dreigde de man uit zijn woning gezet te worden in de Sprietstraat in Moorslede. De feiten vonden vorig weekend al plaats. De vijftiger stichtte vorig weekend in Spiere-Helkijn ook al brand aan een houten garage. De dader, die gezien en herkend werd in Spiere-Helkijn, stond geseind en liep maandag in Blankenberge tegen de lamp. 

Meer krantenkoppen in België

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Afsluitende burger op Waregem Koerse eindigt met voorwaardelijke celstraf en boete: “Mijn humor werd niet op prijs gesteld”

Een afsluitende burger na Waregem Koerse 2022 levert een 39-jarige man uit Tielt een zure nasmaak op. Voor weerspannigheid tegen een agent veroordeelde de rechter hem tot een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden en een boete van 400 euro.
The post Afsluitende burger op Waregem Koerse eindigt met voorwaardelijke celstraf en boete: “Mijn humor werd niet op prijs gesteld”

Lees meer »

“Zij is net als Beyoncé, een koningin”: tweelingzus van rolstoelatlete Léa Bayekula (29) nu zij tweede (!) gouden medaille haalt

‘Léa de Belgique’. Zo noemt Léa Bayekula (29) zichzelf op Instagram. “Omdat ik een koningin ben.” Zeker na vanavond mag ze dat luidop zeggen, want ze heeft twee gouden Olympische medailles rond haar nek – gisteren won ze al de 100 meter sprint in Parijs, vanavond deed ze hetzelfde op de 400 meter. Wie is de tweevoudige gouden rolstoelatlete die

Lees meer »