LIVE RED PANTHERS. Daar is de 2-0! Hockeyvrouwen duiken rust in met dubbele voorsprong na dolle minuut

De Red Panthers treffen Japan in hun derde poulewedstrijd van het olympisch hockeytoernooi. België begon aan zijn toernooi met zes op zes, wordt dat negen op negen tegen de nummer 11 van de wereld? Volg het op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Nieuw fenomeen Roxy Dekker domineert Nederlandse hitlijsten: “Op Tomorrowland had ik pas door dat ik ook bij jullie fans heb”

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »

Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”
The post Jonas en Elina verkopen en verhuren

Lees meer »

LIVESTREAM. Ontbindt Remco Evenepoel z’n duivels op heuvelachtig parcours? Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Markant Wakken zet drie bestuursleden in de bloemetjes

Markant Wakken heeft drie markante bestuursleden in de bloemetjes gezet. De vereniging zette Janine Blondeel-Vandenheede, Monique Vervaeck en Ria Algoet in de schijnwerpers. “Zij hebben zich vele tientallen jaren ingezet voor het bestuur van Markant Wakken”, zegt Aniek Van de Velde. “Van het uitbouwen van het ledental van Markant, het zorgvuldig bijhouden van administratie en
The post Markant Wakken

Lees meer »

Ward wint het BK Savatteschieten: “Het verschil was zo miniem dat je er geen meetlat meer tussen kon krijgen”

Met een geknalde afstand van 38,09 meter mag Ward Honoré zich de nieuwe, Belgische kampioen savatteschieten noemen. Tijdens de bloedstollende strijd in Kortrijk slaagde hij erin zijn pantoffel het verst te lanceren. “Het verschil was zo miniem dat je er geen meetlat meer tussen kon krijgen.”
The post Ward wint het BK Savatteschieten: “Het verschil was zo miniem dat

Lees meer »

Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde

BMW Meet&Drive Lichtervelde bestaat intussen acht jaar. Het event werd opgestart in 2016 en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de oldtimerkalender. Zo’n 140 BMW’s rijden op zondag 15 september in de voor- en namiddag een toer.
The post Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg

Niet minder dan twintig leerkrachten van de scholengemeenschap Guldenberg vertrokken vorig schooljaar op pensioen. Ze kregen een passend afscheid van hun collega’s van Bamo, De Gulleboom, SPWe basis, VBS Wijnbergschool en De Posthoornschool.
The post Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Officiële opening nieuwe vrije basisschool H. Familie in Oudenburg: “Nu komt het echte werk”

Zaterdag 31 augustus was een hoogdag voor het onderwijs in de Arnoldusstad. Nadat in 2005 een subsidiedossier werd ingediend, kreeg de vrije basisschool H. Familie eindelijk een nieuw gebouw dat vlak voor de start van het schooljaar officieel werd geopend. “I had a dream that one day we will have a new schoolbuilding”, opende Geert Sanders, voorzitter van het schoolbestuur,

Lees meer »