KLJ pakt opnieuw uit met spetterend en gevarieerd feestweekend: van levend tafelvoetbal tot truck- en tractorwijding

Naar jaarlijkse traditie pakt KLJ Aarsele weer uit met een feestweekend. In het weekend van 30 augustus plant de organisatie, onder het motto voor elk wat wils, heel wat activiteiten.

“Starten doen we ons feestweekend op vrijdag 30 augustus waar we een KLJ-café met levend tafelvoetbal organiseren. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom in onze feesttent voor frisse drankjes en verschillende spelletjes levend tafelvoetbal. Er is uiteraard ook een streepje muziek en enthousiaste KLJ-leden staan voor je klaar”, vertelt voorzitster Fien Comyn.

Bacardi Razz

“De dag erna zetten we ons feestweekend verder met onze spetterende en zo goed als nieuwe fuif, Nacht van de Razz. De muzikale deuntjes worden voorzien door twee dj’s uit de streek. Een geweldige licht- en geluidsbediening geven de fuif een extra dimensie en cateraar Tom Worst rekent af met de hongerige magen. Samen met onze leden beloven we er alvast een editie van te maken om u tegen te zeggen. Hierbij willen we onze speciale Bacardi Razz (3+1 gratis) nog extra in de verf zetten.”

De derde feestdag begint relatief vroeg. “Op zondag 1 september ontvangen we om 9.30 uur onze gasten voor de truck- en tractorwijding. We verwelkomen graag een uitgebreid aanbod aan trucks, camionetten, quads… een ideale manier om reclame te maken dus. Enkel personenwagens zijn uitgesloten.”

Afterparty

De colonne voertuigen vertrekt om 10 uur. “Achteraf kunnen de deelnemers en andere bezoekers genieten van een heerlijke steak à volonté met frietjes. Uiteraard is een afterparty niet uitgesloten.”

Alle activiteiten vinden plaats in de loods van Olivier Malfait aan de Deinsesteenweg 187 in Aarsele. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden.

“Buiten ons feestweekend organiseren we nog heel wat activiteiten voor onze fantastische leden. KLJ Aarsele is één grote familie die doorheen de activiteiten naar elkaar toegegroeid is. Noteer alvast 11 en 12 april 2025 in je agenda voor ons heerlijk ribfestijn en de Nacht van de Jupiler.” (KM)

Info: www.facebook.com/klj.aarsele.96.

The post KLJ pakt opnieuw uit met spetterend en gevarieerd feestweekend: van levend tafelvoetbal tot truck- en tractorwijding is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ronny en Frieda vieren hun gouden bruiloft

Ronny Puttevils (74) en Frieda Schotsmans (71) mochten onlangs op het sttadhuis langskomen voor de viering van hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel werd er in de bloemetjes gezet en kreeg enkele geschenken overhandigd. Hun heuglijke dag vond plaats op 23 augustus 1974. Ronny werkte als automechanicien en zij als bediende. Het koppel kreeg twee kinderen
The post Ronny en

Lees meer »

Belgische vrouw dood aangetroffen in Thailand

In Thailand is een 28-jarige Belgische toeriste om het leven gekomen. Dat heeft Buitenlandse Zaken bevestigd. Haar lichaam werd gevonden in de buurt van een bekende waterval in het noorden van het land. Volgens Thaise media was ze sinds vrijdag vermist en is er een zoekactie opgestart in de buurt waar haar fiets was aangetroffen. Vandaag is haar lichaam gevonden.

Lees meer »

Met dank aan Lisa Hanze: Voodoo Village dorp van liefde en connectie (en zo weinig mogelijk gsm’s)

Voodoo Village. Veelzijdig, verrassend en verbindend. Grimbergs elektronisch en populair mini-dorp waar de Voodoo People – over zaterdag en zondag heen in totaal met 30.000 – zich onderdompelen in de vetste ravedecors (The Forest!). Terwijl in ‘The Oracle’, een uniek Belgisch festivalcocon, deconnectie moet leiden tot reconnectie. Gsm’s zijn er niet toegelaten. Met dank aan Lisa Hanze (29) en Maxim

Lees meer »

Na succesverhaal over de Bourgondiërs trekt Bart Van Loo zijn ‘stoute schoenen’ aan in nieuw boek: “Dit boek vroeg veldwerk”

In ‘Stoute schoenen: in de voetsporen van de Bourgondiërs’ diept Bart Van Loo het verhaal van de Bourgondiërs nog verder uit. Na zijn besteller ‘De Bourgondiërs’ vond Van Loo het nu tijd om erop uit te trekken om het decor van ons ontstaansverhaal beter te kaderen. "Dit boek spoort mensen hopelijk aan om erop uit te trekken en te ontdekken

Lees meer »

“Ik drukte het gaspedaal in, en plots was die rotonde daar”: L.W. (36) neemt de volledige schuld op zich na dodelijk ongeval in Koningshooikt

“Ik heb zoveel spijt. Spijt voor Joyce en Wim. Spijt voor hun kinderen, voor hun ouders.” Een emotionele L.W. (36), deze ochtend in de politierechtbank van Mechelen. Op een trouw in september 2022 had de man aan het koppel beloofd bob te zijn, maar op de terugweg reed hij met 138 km/u en 1,83 promille in zijn bloed recht op

Lees meer »

Israël vindt gevechtshandleiding Hamas: “Razendsnel door tunnels bewegen en maximale schade aanrichten”

Het Israëlische leger heeft in de Gazastrook documenten gevonden die aantonen dat Hamas zich jarenlang voorbereidde op een ondergrondse oorlog tegen Israël. Met onder meer een gevechtshandleiding om je razendsnel door de pikdonkere tunnels onder Gaza te verplaatsen en zo veel mogelijk doden in een kleine ruimte te maken. Het zou mee verklaren waarom Israël de grootste moeite heeft om

Lees meer »

Duitslandkenner over triomftocht extreemrechtse AfD: “Er zijn zorgwekkende parallellen te trekken met het verleden”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

Nederlands leger neemt dienstplicht weer onder de loep: “Niet meteen verplichtend, maar toch dwingender aanmoedigend”

De Nederlandse regering investeert miljarden in nieuwe tanks, vliegtuigen, fregatten en moderne wapensystemen voor het leger. Maar die moeten ook bediend worden, zo staat in een Defensienota die donderdag werd besproken. “Met beroepsmilitairen en reservisten alleen komen we er niet meer”, klinkt het. En dus wordt de dienstplicht weer onder de loep genomen.

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »