Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen

Stevens Commercial uit Ieper lanceert een revolutionaire barcontainer, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, babyborrels, festivals en feesten van jeugdbewegingen. Deze volledig uitgeruste barcontainer biedt een alles-in-één oplossing voor feestorganisatoren, waardoor aparte barinstallaties overbodig worden.

Stevens Commercial ontstond in 1979 als een spin-off van Stevens Koeltechniek (SKT), dat zich vandaag richt op industriële toepassingen. Sindsdien is het actiedomein breed uitgegroeid tot drie hoofdactiviteiten, namelijk koeltechniek, airconditioning en complete uitrusting van professionele keukens.

Stressvrij

Peter Van de Vyvere is zaakvoerder sinds 1993. Stevens Commercial is actief over het hele land. Nu komt het bedrijf met een barcontainer op de markt. De barcontainer is uitgerust met twee taps, ruime frigo’s, een ijsblokjesmachine en zowel warm als koud water. Daarnaast is de container voorzien van elektriciteit om aan alle behoeften van een evenement te voldoen.

Peter Van de Vyvere, de drijvende kracht achter Stevens Commercial, zegt: “We willen het organiseren van evenementen zo eenvoudig en stressvrij mogelijk maken. Met onze barcontainer hoeven klanten zich geen zorgen te maken over de barfaciliteiten. Alles wat ze nodig hebben, zit in één compacte en mobiele oplossing die wij leveren en weer ophalen. Zo kunnen klanten zich focussen op het genieten van hun evenement, zonder logistieke zorgen.”

De barcontainer is vanaf nu online te huur of door contact op te nemen via [email protected]. Met deze lancering hoopt Stevens Commercial de markt van evenementverhuur te vernieuwen en te verrijken met praktische en innovatieve oplossingen. (API)

Stevens Commercial, Oostkaai 48 in Ieper, 057 21 69 31, [email protected] en www.stevenscommercial.be.

The post Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

André en Simonne vieren albasten huwelijksverjaardag

André Janssens (95) en Simonne Ponjaert (93) stapten maar liefst 75 jaar geleden in het huwelijksbootje. Een zeldzaamheid, maar het koppel ziet elkaar na al die jaren nog even graag.
The post André en Simonne vieren albasten huwelijksverjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc Six (75)

Het was donderdag een zwarte dag voor de brandweerpost Geluwe. Actief lid en adjudant Tony Coussement (53) overleed onverwacht bij hem thuis in Menen. Hij was beroepsbrandweerman bij Brandweer Zone Antwerpen. Even later overleed in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper erebrandweerman Luc Six.
The post Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc

Lees meer »

“Ik voel me als Batman, maar dan van het onrecht”: ‘De verraders’ zijn aangeduid, eerste slachtoffer is gekozen

“Dat wordt hier het huis van verderf, je stapt nu de hel binnen.” Profetische woorden van Jonatan Medart als hij samen met 19 andere kandidaten het kasteel van ‘De verraders’ betreedt. Pas daarna wordt hij door presentator Staf Coppens ook effectief aangeduid als saboteur in het spel. Samen met Lotte Vanwezemael en William Boeva, die een speciaal op maat gemaakte

Lees meer »

Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare

Op de eerste speeldag deed VV Koekelare wat werd verwacht: winnen bij promovendus KDC Ruddervoorde: 0-3. Voor Andrès Deschodt (19) was dat het officiële debuut in een eerste elftal. De zoon van Allan, sportief manager bij tweedenationaler KM Torhout, zette bewust een stap terug.
The post Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten na botsing tussen Lijnbus en twee voertuigen

Op de afrit van de E403 in Torhout gebeurde vrijdagmiddag rond 16.30 uur een verkeersongeval waarbij een Lijnbus en twee voertuigen betrokken waren. Het ging om een kop-staartbotsing bijna bovenaan de brug om naar Torhout te rijden. Op de Lijnbus zaten geen passagiers, in een van de wagens raakte iemand lichtgewond.
The post Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten

Lees meer »