Huldigingen bij de senioren van Neos

Neos organiseerde tijdens deze zomeronderbreking een receptie voor haar leden. De dag startte met een wandeling, waarbij onderweg enkele vragen beantwoord moesten worden. Jacques Degloire was hierin de beste. Hij ontving een kunstwerk als beloning.

Op vrijdag 23 augustus is er een lange wandeling in Moen. Verzamelen om 14 uur aan d’Iefte in Deerlijk. Op zondag 1 september vindt het jaarfeest met een misviering, receptie en diner plaats. Inschrijven via het secretariaat of de wijkmeester. (MVD)

The post Huldigingen bij de senioren van Neos is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op punt”

E-bike wordt beschouwd als een van de jongste disciplines in de motorsport. In deze variant tussen motorcross en mountainbike werd Marino Roets onlangs wereldkampioen downhill en probeert hij straks voor de vierde keer op rij Belgisch kampioen te worden in de categorie EX2.
The post Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op

Lees meer »

“De solidariteit in het land is heel groot”: Thierry Daelewyn zamelt geld in voor kinderen in Combodja

Op 15 september organiseert Hope For The Children voor de tweede keer ‘Wandel voor Cambodja’. Dokter Thierry Dalewyn (68) uit Waregem begon 12 jaar geleden met het project dat ondertussen al 170 kinderen hulp bood. “Dit is mijn levenswerk, ik ben daar thuis”, klinkt het.
The post “De solidariteit in het land is heel groot”: Thierry Daelewyn zamelt geld

Lees meer »

“Voor de rest van haar leven afhankelijk van intensieve zorg”: gruwelijke details komen naar boven tijdens proces over mishandeld pleegmeisje (10)

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders, die terechtstaan voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Daar komt het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37) met het pleegmeisje zouden hebben gedaan. Ze werd zo erg toegetakeld dat

Lees meer »

TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor

Nadat eerder al zestien namen bekendgemaakt werden, kondigt TEAM8710 haar laatste vijf kandidaten aan. Vier van de vijf zijn politieke nieuwkomers. “Volgende week maken we de lijstvolgorde en de speerpunten van ons programma bekend”, zegt lijsttrekker Frédéric Depypere.
The post TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frans en Monique zijn gouden paar

Op zaterdag 24 augustus werden Frans Vandewalle en Monique De Vlieger in het gezelschap van hun familie verwelkomd op het gemeentehuis, naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Frans en Monique zijn gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Nooit hang ik nog de held uit”: ex-Vive la Fête-drummer Gino (50) betrapt sluikstortster (70), maar ligt nu zwaargewond in ziekenhuis

“Vrienden zeggen me dat ik het juiste heb gedaan. Maar volgende keer rijd ik gewoon door.” Gino Geudens (50) uit Herentals ligt zwaargewond in het ziekenhuis nadat hij ’s nachts een sluikstorter betrapte. De drummer bij onder meer rockband Metal Molly wilde de 70-jarige vrouw tegenhouden in afwachting van de politie. Maar daar dacht de vrouw duidelijk anders over.

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »

‘De oudheid in kleur’ lokt 60.000 bezoeker naar Tongeren, permanente tentoonstelling in Gallo Romeins Museum wordt binnenkort vernieuwd

De tijdelijke tentoonstelling ‘De oudheid in kleur’, heeft op iets minder dan een jaar tijd meer dan 60.000 bezoekers naar het Gallo Romeins Museum in Tongeren gelokt. En zo’n 6.000 kinderen namen deel aan een van de workshops. Er is voorlopig geen nieuwe tijdelijk tentoonstelling gepland, wel wordt de permanente tentoonstelling vernieuwd. Het museum zal daarom eind 2026 – begin

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. AA Gent slaat dubbelslag op transfermarkt, Racing Genk versterkt zich met jonge Amerikaan

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »