Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van Heule

De organisatie van de Tinekesfeesten heeft aangekondigd dat Gilles Van Bouwel, schermgezicht en in het verleden nog De Mol in het gelijknamige tv-programma, de nieuwe presentator van de Tinekesfeesten in Heule wordt. Van Bouwel neemt de fakkel over van Erik Burke, die het eerder 25 jaar deed.

Na 25 jaar Tinekesfeesten onder de vleugels van presentator Erik Burke heeft de Tinekeswerkgroep met Gilles Van Bouwel een nieuwe presentator voorgesteld. “Hij is helemaal klaar voor zijn debuut op de 60ste Tinekesfeesten. Mollen doet hij in Heule niet, onze Heulse freules een heel weekend bijstaan dan weer wel. Dat zal vonken geven”, stelt de organisatie op haar Facebookpagina. Gilles Van Bouwel zelf bedankte in een filmpje voor het vertrouwen. “Ik heb er heel veel zin in. Het zijn de zestigste Tinekesfeesten, dus het is voor mij een hele eer.”

Nieuwe quizmaster

Naast een nieuwe presentator maakte de organisatie bekend dat dit jaar ook een nieuw quizmaster de traditionele Heu(l)se Dorpsquiz voor zijn rekening zal nemen. “Na jaren trouwe dienst bedanken wij quizmaster Bart voor zijn Fabulous Asked Questions tijdens de Heu(l)se Dorpsquiz. Vragen staat vrij, en zo klopten we dit jaar aan bij ingeweken Heulenaar Lukaskraker. Lukas Demeersseman is voor de Tinekesfeesten geen onbekend gezicht. Jarenlang deed hij Heuleplaats en het Tinekesvat de beentjes smijten op zwoele hitjes als zijnde dj Chargebuzze. Onder alter ego Lukaskraker kan je bij hem voor het creatieve werk terecht. Hij nam onze vraag ter harte, bedacht een quiz en ‘De slimste Heulenaar ter wereld’ wordt in september een feit!”, aldus de organisatie.

Inschrijven voor de quiz op de Tinekesfeesten kan enkel in teams van max. vijf personen: https://bit.ly/Heulsedorpqzuiz.

The post Gilles Van Bouwel wordt presentator van 60ste verkiezing Tineke van Heule is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Kind zich laten uitkleden op de stoep ‘omdat het kleren van mama draagt’, dat zijn Guantanamo Bay-toestanden”: experts over kind als speelbal in echtscheiding

Scheidende ouders moeten meer rekening houden met de gevolgen voor hun kinderen. Dat staat in de nota welzijn van de te vormen Vlaamse regering. Experts zijn geen fan van het ‘belerende vingertje’ dat uit de nota spreekt. Maar dat (v)echtscheidingen een verwoestende invloed kunnen hebben op het leven van de kinderen, dat staat buiten kijf.

Lees meer »

Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren cocaïne: “Ik heb leukemie en moet 50.000 euro schulden betalen”

Een 35-jarige man uit Gistel hangt tien maanden cel boven het hoofd omdat hij voor een opdrachtgever in Oostende cocaïne rondvoerde. T.V. barstte in tranen uit bij de strafrechter in Veurne. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik het. Hoelang ik nog te leven heb, weet ik niet.”
The post Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren

Lees meer »

All4One Basket Menen telt na een jaar al 120 leden

Voor zover we ons kunnen herinneren was basket nooit aan de orde in Menen. Ondertussen kunnen meisjes en jongens die basket in hun hart dragen terecht bij All4One Basket Menen. Voorzitter Hans Cottyn kwam er vorig jaar mee uitpakken, en kan momenteel pronken met acht ploegen en 120 leden. “En er komen nog steeds nieuwe spelers en speelsters bij”, zegt

Lees meer »