Genieten van concerten op evenementenstrand op allereerste Down by The Sea-festival

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus wordt het evenementenstrand in Knokke-Heist omgetoverd tot een muzikaal paradijs met het gloednieuwe live beach concert festival: Down by the Sea. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, het viewdeck op zondag is reeds volledig uitverkocht.

“We brengen een boutique experience voor een breed publiek”, aldus het organiserende Here Comes The Sun. Ook het bestuur van Knokke-Heist is enthousiast. “De organisatoren – Christophe Glorieux en John Noseda – zijn geboren Knokke-Heistenaren en weten als geen ander wat onze gemeente nodig heeft op vlak van muziek en entertainment”, aldus Astrid Mestdach (GBL), schepen Events.

Burgemeester Jan Morbee (GBL) vult aan: “Het programma is een mooie mix van de meest populaire muziek waar vooral het jonge volkje van smult en de gevestigde waarden van onze Belgische muziekscène. Met het veelzijdige aanbod worden niet alleen de inwoners van de gemeente maar ook de tweedeverblijvers en de dagjestoeristen aangesproken. De concerten van Novastar en Axelle Red wil ik zelf niet missen en staan met stip in mijn agenda.”

Van Maksim tot Axelle Red

Op vrijdag 2 augustus trapt Maksim het festival op gang, gevolgd door Metejoor. Op zaterdag 3 augustus komen Gustaph en Natalia langs. Op zondag 4 augustus tot slot mogen Axelle Red en Nova-star het festival afsluiten.

“Deze eerste editie vraagt een bepaalde investering”, vertellen organisatoren Christophe Glorieux en John Noseda”. “We willen de markt een beetje aftasten en we hebben met het festival dan ook grootse plannen in de toekomst. Down by the Sea moet op termijn een live boetiekfestival worden met nationale en internationale top artiesten.”

De concerten vinden plaats op KH Summercamp/evenementenstrand in Duinbergen. De deuren gaan open om 17.30 uur. Het eerste optreden start om 19 uur, het tweede omstreeks 21 uur. Tickets kosten 36 euro. Info: www.downbythesea.be

The post Genieten van concerten op evenementenstrand op allereerste Down by The Sea-festival is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud

Het wijkcomité van het Prinsenhof in Roeselare organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn wijkfeesten. “Met activiteiten voor jong en oud”, aldus Wouter Wenes van het wijkcomité.
The post Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud appeared first on KW.be.

Lees meer »

Economisch Huis: “Leegstand winkelpanden in Oostende blijft dalen”

De leegstand van de Oostendse handelspanden blijft dalen. Zo blijkt uit de meest recente tellingen van het Economisch Huis Oostende, uitgevoerd begin september. Met een totaal van 1.958 handelspanden in de stad zijn er momenteel 181 panden leegstaand, waarvan 17 in verbouwing zijn. “Dit brengt de leegstandsratio in de stad op slechts 9,24 procent”, luidt het.
The post Economisch

Lees meer »

Anzegem opent eerste hondenloopzone aan De Drie Kaven: “Superleuk initiatief!”

Donderdagavond werd de Anzegemse hondenloopweide officieel geopend. Om aan de vraag tegemoet te komen van heel wat hondenbaasjes, werd een eerste hondenloopzone geopend aan de achterzijde van Sportcentrum De Drie Kaven aan de Vichtsesteenweg nummer 39. “Voor een vlot gebruik van de hondenloopzone hebben we duidelijke afspraken opgesteld die op een bord bij de ingang staan”, geeft schepen van Dierenwelzijn

Lees meer »

Wie zijn ‘Poepie’ en ‘Muis’, het ambulancierskoppel uit de nieuwe VRT-docureeks? “Terwijl we wachten, bespreken we of we ’s avonds videekes eten”

Ze noemen elkaar ‘Poepie’ en ‘Muis’. Zo kent het hele ambulancierswereldje hen en binnenkort ook heel Vlaanderen, want ze zijn het opvallendste stel collega’s uit de nieuwe VRT1-reeks ‘112 Hulp is onderweg’. Silke (29) en Julian (30) werden op de dienst spoedgevallen weerloos getroffen door een coup de foudre, trouwden én rijden elke dag samen uit met de ambulance. “Onderweg

Lees meer »

Erwin (68) stierf 1,5 jaar na aanrijding, bestuurder staat nu terecht: “Door dat ongeval kon hij zijn kankermedicijnen niet nemen”

De aan pillen verslaafde Mouhamed A. (32), die in 2017 kankerpatiënt Erwin Cremers (68) van het trottoir maaide, is vrijdag voor politierechter Peter D’Hondt verschenen. Na zeven jaar is er een datum vastgelegd voor zijn proces. Onderzoek heeft uitgewezen dat A. verantwoordelijk is voor het overlijden van Cremers anderhalf jaar na het ongeval. Hij wordt aangeklaagd voor onopzettelijke doodslag en

Lees meer »

Sofie Wyffels (47) is de nieuwe directeur van VBS ‘t Brugske in Dadizele: “Ik werd hier met open armen ontvangen”

Sofie Wyffels (47) uit Rumbeke startte het nieuwe schooljaar als nieuwe directrice van de Vrije Basisschool ’t Brugske in Dadizele. Sofie werkte 26 jaar in de Sint-Jozefsschool in Roeselare. “Ook als directeur heb je een connectie met de kinderen”, aldus Sofie, die samen met haar team op 2 september de kinderen via de Moorsledestraat ontving.
The post Sofie Wyffels

Lees meer »

Wekelijks tot 70 kilometer lopen, en toch één keer per week groot pak friet met satékruiden: zo viel Ian Thomas 30 kilo af

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk lanceert app om voor maximale participatie te gaan: “Willen minstens tien ideeën uitvoeren”

De aftrap van de campagne richting 13 oktober is gegeven. Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk (TBSK) gaat de komende weken op pad om te horen van de Kortrijkzanen wat er moet veranderen in hun straat of buurt. Het is natuurlijk onmogelijk om alle 80.000 Kortrijkzanen te pakken te krijgen. Daarom lanceert TBSK een app waarmee elke Kortrijkzaan binnen de minuut zijn

Lees meer »